A világhírű Andrea Bocelli online koncertet ad húsvétvasárnap egyenesen a milánói dómból! Nézzük együtt, merüljünk el a zene hullámaiban. Aki nem volt még operaelőadáson, itt online kipróbálhatja.

Szereted az operát, vagy még csak barátkozol vele? Nosza, nézzük együtt! Lehetőségünk nyílik belesni egy világhírű énekes operakoncertjére. A karanténhelyzetre való tekintettel Andrea Bocelli online koncertet ad, egyenesen a Milánói dómból. Otthonról a kanapénkról élvezhetjük a nagyszabású előadást húsvétvasárnap este hét órától. Különleges koncert lesz ez, imádság és zene egyben – Jézus feltámadásának napján, hogy reményt adjon a világnak, mert lesz még szebb jövő.

andrea-bocelli-online-elvezetek-kezdo.jpg

Aranytorkú énekes, aki a szívével lát!

A mindig csukott szemmel, átszellemült mosollyal éneklő Bocelli páratlan sikerei ellenére megmaradt „a vidék gyermekének” (ahogyan magát nevezi). Egy kis toszkán faluban, Lajaticóban született 1958-ban. A zene meghatározó része volt az életének: olyan volt számára, mint a levegő! A templomi kórusban énekelt, naphosszat operafelvételeket hallgatott, és arról álmodozott, hogy a nagy tenoristák nyomdokaiba léphet. A másik szerelme a foci volt. Örökletes zöldhályogja miatt egyre romlott a látása, majd mikor tizenkét évesen egy futball-labda fejen találta, teljesen megvakult.

Andrea Bocellit vaksága sem tudta megakadályozni abban, hogy világhíres tenor legyen. Sikerét elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti. Pavarottit lenyűgözte a tehetsége, Céline Dion pedig egyszer azt mondta: „Ha Isten énekelne, az ő hangján tenné!”

Húsvét vasárnap este hét óra! Jegyezzétek meg az időpontot, hiszen ma este 19:00 órakor kezdetét veszi egy koncert, mely a jelenlegi rendkívüli helyzetben elringatja kicsit a szívünket. Az élő húsvéti koncert, Andrea Bocelli YouTube csatornáján tekinthető meg.

milanoi-dom.jpg
A milánói dóm

Az idei „koronavírusos húsvét” életünk legkülönlegesebb húsvétja. Hiszen, ha akartuk, ha nem, most böjtöltünk, méghozzá kollektívan. Az utóbbi években már nem nagyon ünnepeltünk – inkább elutaztunk egy wellness-szállóba vagy kirándultunk: kevés család tartott egybe húsvét idején, a lányok pedig locsolás híján hervadoztak. Bezzeg most! Most lehetőségünk nyílik arra, hogy visszahozzuk ezt a szép ünnepet.

minden_reggel_ujno.sk_2.png

Maradjatok otthon és élvezzétek egymás társaságát, locsoljátok meg otthon a lányokat és az anyukákat, egyetek-igyatok jókat és beszélgessetek sokat skype-on a nagyival! Szervezzünk otthon izgalmas online húsvéti programokat – és a tavasz termékeny vizével űzzük el otthonunktól messzire a koronaszörnyet! Maradjunk otthon és hallgassuk a világ egyik leghíresebb operaénekesét, aki a világ egyik legcsodálatosabb helyszínén, a Milánói dómban ad koncertet. Mindenkinek, orbi et urbi, a városnak és az egész világnak!

Darnay Krisztina
Embedded thumbnail for Online élvezetek
Cookies