már 30, 2021
Levéltitok
A karantén nem csak pluszkilókat és romló szemeket hozott magával: arra is tökéletes időszak ez, hogy megismerjük saját határainkat, és tisztában legyünk vele milyen erősek is tudunk lenni.
Levéltitok
már 5, 2021
Dióhéjban a vakcináról
Az új év végre meghozta a várva várt vakcinát, az oltóanyagot a COVID-19 ellen. A védőoltástól várjuk a most dúló pandémia leállítását. Mindenki emlegeti a vakcinát, ám kevesen tudják pontosan: mit is jelent a védőoltás, mi ellen is véd?
Dióhéjban a vakcináról
már 4, 2021
Levéltitok
2020 egy kihívásokkal és megpróbáltatásokkal teli év volt, csaknem mindannyiunk számára. A koronavírus járvány pedig nem csupán terveinket, de életünket is jelentősen átírta.
Levéltitok
feb 28, 2021
Mi lesz az öregekkel?
A hazai oltási programban az elsők között szerepelt a nyugdíjas korosztály. Ám nincs elég oltóanyag, ezért aztán „válogatni kell”. Ki kapjon, ki ne kapjon: így lehet, hogy hozzánk nem jut vagy alig jutott oltás.
Mi lesz az öregekkel?
feb 28, 2021
Távszerelem korona idején
Az emberiség történelme során mindig is létezett távszerelem, mindig voltak lányok, asszonyok, akik várták, hogy szerelmük hazatérjen a nagyvilágból vagy a harcmezőről. Nehéz lehetett két évig várni, lesni a postást, mikor hoz levelet. Anyáink mégis kibírták.
Távszerelem korona idején