A lakberendezésben van pár aranyszabály, amit ha betartunk, nagyot már nem véthetünk.

Sokan félnek a geometrikus mintáktól, mondván, fárasztják a szemet. Pedig dehogy! Ha az enteriőrben semleges színek uralkodnak, a geometrikus minták feldobják a látványt. Ennyi izgalom kell az életünkbe.

parban-az-igazsag-belso.jpg

Ebben az otthonban különböző geometrikus alakzatok uralkodnak a párnán, a képen, a függönyön, és a látványt kiegészíti a lerakóasztalkák érdekes vonala.

Mindegyik más, mégis harmóniát sugároznak, mert a semleges szín testvériséget teremt közöttük.

A másik aranyszabály: mindig párban gondolkodjunk!

Egyik jó barátom, akivel sokat vásároltam, mindig arra intett: Évácska, csak párban vásárolj! Először nem értettem, ám később megértettem, hogy a párban „kitettség” a harmónia nagy letéteményese. Két egyforma szék, egyforma lámpa mindig nyugalmat sugároz.

parban_az_igazsag_3.jpg

A harmadik aranyszabály

A semleges térbe mindig kívánkozik egy bolondos elem vagy kis glamour, csillogás. Egy helyiségnek mindig legyen közepe, amire felhívjuk a figyelmet. Itt a konyhában a sziget került középre, a belógatott két lámpával (ezek teszik fel az i-re a pontot).

parban_az_igazsag_6.jpg

Ezért kerültek az előszoba mintás tapétájára a kristály falikarok, az ebédlő falára pedig egy hatalmas dísztál, amely fényt lop a térbe. Az ilyen őrült ötletektől lesz az egyszerű nagyszerű.

parban_az_igazsag_1.jpg

A praktikumot mint fontos szempontot se felejtsük el: a kényelmes konyhasarok nem csupán reggelizőként szolgál, a háziasszony itt dolgozik, miközben fő a vacsora.

parban_az_igazsag_5.jpg

parban_az_igazsag_4.jpg

elofizetes_uj_no.png

–néva–
Kapcsolódó írásunk 
Cookies