Az ártéri vízi világ a romantikus stílus felé navigál csipetnyi uralkodói stílusjeggyel. Fodrok, ráncok, bővülő szoknyák – és némi zakós záródás...

Vajon mit viselne napjainkban Aranykertünk mondáinak tündérkirálynője? Ha a Duna aranymosói egykor tündérhajszálakból itt maradt aranyrögöket találtak, akkor Ilonát is arany hajkoronával képzeljük el! Márpedig ilyeténképpen a nyári színpaletta illik őfelségéhez! A világos pasztellek mosott színekkel. A képzelet szálljon csak tovább a stílusmeghatározás felé!

piknik_tunder_ilonaval00006.jpg

A hold alakú retikül a nyári ruhatár ideális kísérője: visszafogott, formailag kedves. Átvetős változatában is illeszkedik a romantikus stílushoz.

piknik_tunder_ilonaval00005.jpg

Lepkeujj, emeletes maxiszoknya. Ilyen a mindenki számára ideális alakot kialakító nyári ruha levegőkék árnyalatban. A fehér helyettesítője is lehet. 

piknik_tunder_ilonaval00001.jpg

Mell alatt vágott muszlinruhácska fröcskölt hatású okkersárga virágfoltokkal. Igazi leányálom-ruha.

piknik_tunder_ilonaval00007.jpg

Hosszú ujjas midiruha az Amalfi-part gyümölcseivel. (Ruhák, táska: Orsay.)

piknik_tunder_ilonaval00002.jpg

Trendi, pliszés szoknya buklészövésű pulóverrel. A fehér és a halványszürke együttállása kedves és finom kontraszt bármely öltözékegyüttesnél. Fehér tornacipővel minden korosztályt fiatalossá avat.

piknik_tunder_ilonaval00004.jpg

A leghaloványabb púderes barack árnyalataiban álmodták meg ezt a blézerből, rövidnadrágból és pamutblúzból álló együttest. Picit combvillantó, ifjú hölgyek mindennapi megjelenéséhez kiváló. (Együttesek: Orsay.)

piknik_tunder_ilonaval00003.jpg

• Helyszín: Patonyrét • Modell: Miklós Noémi (Fél) • Fotó: Dömötör Ede

minden_reggel_ujno.sk.png

Kapcsolódó írásunk 
Cookies