Aranygyöngyből csemege, cukrozta nap melege, öntözte sok felhő... Összeállításunkban a kukorica a főszereplő.

Hm, kell egy csipet vadság, így ősszel! Hogy izgalmasak legyünk, akár egy Instasztár! Mitől is válhatunk egyedivé, megnéznivalóvá? Például, ha el merünk rugaszkodni az unalomig ismételt alapruhatár-variációktól. Színekben és formákban is. Legalább így, vakáció idején. Kulisszaként szolgáljon a kürti határ.

web-indito-szeptember.jpg

Vámosfalu felé félúton... Keressük meg a Kürti-szigetet! Táncpróbák lenge, átlapolós szoknyáit idézi ez a fodros, rózsaszínben játszó darab. Hozzá abroszkockás, bomber szabású felső napsárga kockákkal (MaxMara). Ugyancsak a sárga árnyalatait építi be modellünk az arc kiegészítői tekintetében.

kocsis-allo.jpg

A divatban a pöttyös, az újságárusnál pedig az Új Nő az ász! Igazi spanyolos darab a spanyol származású Carolina Herrerától, óriásövvel. A pöttyös kendő pedig ráadás (Táska: Stradivarius).

pottyos-ujsagos.jpg

Visszajött a kék farmer! Tehát álljon itt a klasszikusban utazás kék farmer, fehér ing és pepita blézer triumvirátusa. Rúzs és retikül képében jelenik meg a kacérság. (Zara)

farmeres.jpg

A pink egy krémesebb, áfonyafagyira emlékeztető, kedves árnyalata szerepel ezen a hercegnős vonalú ingruhán, melyet ismét egy arasznyi vastagságú sálöv tesz még izgalmasabbá. Csúcsdarab, ahogy a masnis öv is. (Carolina Herrera)

pink-ingruha.jpg

Szeretjük a kukoricát, eldöntetett! Valódi, hamisítatlan pinkség a láthatáron, a koktélruha sokrétegű, rovátkolt tüllsávokból rakódik össze, mesterien (Michell Fashion). A boleró pufidzseki hatású, haloványmályva (Max Mara).

bomberdzsekis-pink-ruha-egyben.jpg

bomberdzsekis-1.jpg

Vásárútról indultunk Vámosfaluba... Útközben megálltunk a Dolce Vita cukrászdában: vajon kapunk finom csallóközi rétest? Hozzá divatos pinkbe öltöztünk. A pink és általában a rózsaszínek harmonikus kísérője a púderes árnyalat. A kényelmes bőségű halásznadrág és az ing felett viselt csuklyás, bomber jellegű kabátka a nagy masnival, lepkeujjal a játékos báj csimborasszója. (Nadrág: Zara, kabát: Burberry)

csuklyas-cukraszdas.jpg

A divatos nadrág ősszel térdig ér! A bézs-fehér pepita nadrágkosztüm a hölgyes dizájnt célozza meg, persze rendhagyóan. (Weekend Max Mara) Bermuda nadrágja és narancsos, „hajba ültetett” kendőcskéje folytán izgalmas, Gene Kelly-s szettet varázsolt a kitaláló. (Kendő: Mango)

kosztum-fekvo.jpg

kosztum-allo.jpg

• Modell: Marczell Claudia (Dunaszerdahely) • Fotó: Cséfalvay Á. András • Szöveg: Mórocz Szilvia

Kapcsolódó írásunk: Bor és divat

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata
Cookies