Előfizetői játékunk szerencsés nyertesei Mader Klára és párja, Mader Lukás (Cseklész) voltak, akik egy budapesti ejtőzős hétvégét nyertek az ötcsillagos Mystery Hotelbe.

Legyél nyertes az Új Nővel! Előfizetői játékunkban minden hónapban ajándékokat sorsolunk ki. Íme, egy különleges pillanat: előfizetőinket, akiknek kedvezett a szerencse, és megnyerték játékunk egyik fődíját, fotósunk is elkísérte, hogy megörökítse pihenésük meghitt pillanatait. 

mystery-hotel-nyertesek-kezdo.jpg

A nyeremény egy ejtőzős hétvége volt félpanziós ellátással, plusz sütis-pezsgős megvendégelés a varázslatos ötcsillagos Mystery Hotelben.

mystery_hotel00003.jpg

„Nagyon jól éreztük magunkat” – írták olvasóink. „Külön jutalom volt a szálloda különlegessége, hisz az épület története egészen 1896-ba repít vissza. A belső kialakítást misztikus témájú könyvek és filmek ihlették. A gyönyörű eklektikusépület belső udvara egy igazi elvarázsolt barokk kert, ahol hatalmas növények társaságában pihenhettünk, egy csobogó szökőkút mellett.

 Ennél különlegesebb spa nincs is a városban! Az épületben lépten-nyomon újszerű vizuális trükkökbe, optikai illúziókba botlunk.” 

A fotót kedvcsinálónak szánjuk, hisz minden hónapban értékes nyeremények várnak előfizetőinkre. A képeket Cséfalvay Á. András készítette.

mystery_hotel00001.jpg

mystery_hotel00012.jpg

mystery_hotel00011.jpg

mystery_hotel00010.jpg

mystery_hotel00004.jpg

mystery_hotel00009.jpg

mystery_hotel00008.jpg

mystery_hotel00007.jpg

mystery_hotel00006.jpg

mystery_hotel00005.jpg

mystery_hotel00002.jpg

elofizetes_uj_no.png

Új Nő csapata
Cookies