Lili finomkonfekciós darabokat mutat be összeállításunkban, melyek ugyanazt a mívességet és időtállóságot képviselik, mint ezek a mosolygós babácskák.

A matrjoska festett orosz fajáték, amely egymásba rakott, kettészedhető babákból áll. (Jelentése: kis matróna.) Az elsőt egy orosz esztergályos készítette 1890-ben, a baba belsejében még hét további baba volt. Rózsával, virággal díszítették, s olyan kerek orcájuk volt, mint az orosz nőknek.

lili-divat-matrjoska.jpg

A gyapjúpulóver is partiképes, ha aranyozott szegélyű zsabó szolgál díszéül a kar egész hosszán. Önmagában is első osztályú, hát még az artdeco hangulatú, flitteres kis minivel! (Felső: Philosophy, szoknya: Zara)

lili-divat-kezdo-szoknya-fekete-bluz.jpg

Testvonalakat követő, áttört csipkekötéssel operáló, harangszoknyás ruhaszépség ünnepi megjelenéshez. (Zara)

lili-divat-fekete-matrjoska.jpg

Az őszi paletta meleg színei a vörhenyes, eperszőke hölgyeket ősztündérré varázsolják (Lilike hajszíne igazi). Selyem-gyapjú pulóver tojáshéj színben, ujján fényes díszgombok. Őszidőben is bevethető a forrónadrág fekete buklészövetből, ötvösmunka minőségű gombokkal. A Louis Vuitton bakancs színblokkjai szép harmóniába rendezik az együttes egészét. (Felső, szoknya: Zara)

lili-divat-kezdo-rovidnadragos.jpg

Tyúklábminta újratöltve: klasszikus nadrágkosztüm, bézs-fehér kötött kelméből egy kiváló ukrán varroda remeke. (Marsego) Az ördög a részletekben rejlik, nézzük meg a kidolgozást, az igazgyöngy gombokat! (Cipő, táska: Louis Vuitton)

lili-divat-kezdo-blezer.jpg

Az orosz technikával végzett, száraz gépi manikűr csodás eredményt produkál.

lili-divat-kezdo-blezer-kozelrol.jpg

Szerelemruha! Tubusszabása szexi, fodorkái bájosak, magas nyaka komoly, gombolása szigorú, törtfehérje kifinomult, mintázatának ritmikussága pedig precíz – szoborszerűen esztétikus. Összességében remekmű! (Ruha: Pinko)

lili-divat-feher-ruhas.jpg

„Üvegcipellőnk” áttetsző felső borítást, sőt, sarkat is kapott. Utóbbi alul szélesedő, talpas pohárforma. Orrán dísznek a napsugár korongja ékkövekkel van kirakva. (Cipő: Amina Muaddi)

lili-divat-cipo.jpg

• Modell: Fedoricskó Lili (Dunaszerdahely) • Fotó: Dömötör Ede • Helyszín: Hotel DAC Bonbon

elofizetes_uj_no_36.png

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies