Ősszel a mélyebb színek kerülnek előtérbe, hangulatunk is elmélyültre vált. A hozzáértők azt mondják, hogy a sötétkék szín segít a döntésekben, és nyugodttá tesz.

Használhatjuk az egész szobában fedőszínként, és világos vagy színes kiegészítőkkel párosíthatjuk. Nem kell félni, hogy búskomoran hat majd, inkább kiváló háttérszín, amelyik kiemeli a szép festményt, dolgozószobába pedig ideális.

kek-szoba-kezdo.jpgA kék szín a homokbarnával és a bézzsel is nagyon jól harmonizál, azonban ha kontrasztosabb hatást szeretnénk elérni, nyugodtan használjunk néhány helyen például élénk narancssárgát: vonzani fogja a szemet! A kiegészítőkben is megjelenhet a kék, azonban ide érdemesebb világosabb árnyalatokat választani! 

kek-elso.jpg
A fabútorok sötét fája jól viseli a sötétkékkel való párosítást, ám ez esetben a függöny vagy a kanapé huzata legyen világos vagy színes. A lámpák felületén is visszaköszönhet ez a szín, azonban ha elegánsabb, extrémebb összképre törekszünk, nyugodtan használhatunk aranyozott hatású felületeket!

kek-masodik.jpg
A fehér színnel is érdemes játszani: megjelenhet a plafonon, a bolthajtások ívében vagy a szőnyeg csíkjaiban. Ha sötétbarna bútorokat választunk, ezek komorságát oldja, ha felületük fényes, simára csiszolt! 

hirlevel_web_banner_2_23.jpg

–néva–
Kapcsolódó írásunk 
Cookies