Az ESOLINE kora nyári szettjeivel a szárnyasok vendégei voltunk. Rebbent már a tenyeredben éles csőrű fürj, beszélgettél növendék pulykával? Mert mi igen, igen!

Összeállításunk a vidék báját hozza divatba egyenesen a baromfiudvar jószágai köréből. Felidéződik közben a nagyiéknál töltött gyermekkorunk önfeledt szépsége és boldogsága. Tyúketetés, csibesimogatás, menekülés a pulykák, ludak elől, kakasüldözés, galambles... Eláruljuk, hogy a szárnyasok most is agyoncsipdesték a lábunkat, miközben Zaza páva méltóságteljesen figyelt a sarokból. 

divat-kezdo_2.jpg

Ha nyár, akkor bátran tegyük szemlére azt, ami csakugyan szép rajtunk! Mikor, ha nem most? Ilyen részlet a dekoltázs is. 

zold-ruhas-allo.jpg

Válasszunk hozzá ruhát ráncolt mellrésszel, nagy kivágással! Ez a smaragdzöld, kis leveles pont annyit mutat, amennyi még ízléses és guszta. (Ruha: Zara)

barna-talicskas-allo_0.jpg

Az előbb említett szabás csipkéből egész mást jelent. A bézs ingruha itt látszatra alkalmivá változik, teraszozáshoz kiváló, ám sokarcú, mert délutáni tanyalátogatáshoz is bevethető. (Ruha: ESOLINE)

piros-pottyos-szoknya-cimlap.jpg

piros-pottyos-szoknya.jpg

Hogy milyen a falusi romantika ruhákban megjelenítve? Az apró virágminta és az abroszkocka kötelező elem. Mellette a pöttyös és a csíkos is jólesik a szemnek. Kellenek még ráncok, puffok, pörgős szoknya, rusztikus vásznak... Hm, a gazdasszonykásan gömbölyödő dekoltázs se maradjon ki a sorból! (Ruha: ESOLINE, Carmen blúz: H&M, Szoknya: Bershka)

szines-ruhas-furj.jpg

szines-2_0.jpg

A mell alatt vágott, V nyakú, japán ujjas ruha címlapra pályázik. Méltán! Báj és színesség találkozik a képen, igazi nonchalance, „oda se nézek, s mégis én vagyok a legszebb” érzést ad. A  vidéki romantikát a réti virágok színes özöne jelenti a  selymes kelmén. (Ruha: ESOLINE)

pulykas.jpg

Idén nyáron a maxiruhák hódítanak. Ez a galambszürke alapon krizantémfejes ingruha a  régmúlt tapétáinak hangulatát idézi. (Ruha: MASSIMO DUTTI)

barna-galleros.jpg

Régi-új elem a ruhákon ismét megjelenő maxigallér. A nyolcvanas évek tévébemondó hölgyei villannak be ilyenkor azsúros, csipkeszegett gallérjaikkal... Elő a nagyi szekrényének kultikus darabjaival! (Ruha: ESOLINE)

tojasos-csikos-kozelrol.jpg

tojasos-csikos-seta.jpg

Pillangóujj, „emeletes” szoknya, karcsúsított derék. És tojást is hoztunk, a miénket, mert tyúkot tartani a legnagyobb boldogság, hiszen napi friss tojást jelent. (Ruha: ESOLINE)

kek-abroszkockas.jpg

A klasszikusok szerethetők a legjobban! Puffos ujj, bővülő szoknyarész, abroszkocka. Minden egyben a „kell nekem” ingruhához. (Ruha: ESOLINE)

kiskacsak-kosarban-sarga-taska.jpg

kiskacsa-magazinos-tanyer_0.jpg

• Fotó: Dömötör Ede • Modell: Kuczman Emese (22, Balázsfa) • Helyszín: Kukkonia Farm, Dióspatony

Cookies