Végre megérkezett a várva várt jó idő. Csicseregnek a madarak, mosolygósabbak az emberek. Ilyenkor még a zöldségesnél is könnyebb kivárni a sort. Süt a nap, éhezünk a vitaminokra, és érezzük, hogy egyre több az energiánk. Már csak egy aprócska probléma van: még mindig nem találtad meg az igazit! Eltaláltam? 

Nem fogsz tovább búslakodni, ha ezt elolvasod! Bizony, bizony! Mutatjuk, hogy miért is jó a szingliélet és a szinglinyár:

 • Először is szögezzük le: szinglinek lenni nem valami bélyeg vagy hátrány! Ez egy állapot, mely idővel igenis változni fog. Csak ne mantrázd magadnak, hogy mennyire szerencsétlen és boldogtalan vagy, és hogy neked soha nem lesz normális kapcsolatod! Szóval, első lépés: hagyj fel az állandó önsajnálattal!
   
 • Ha már az önsajnálatnál tartunk, akkor igenis tanuld meg, hogyan tudod elfogadni önmagad! A szingliéletben az a szép, hogy sokkal több időnk jut saját magunkra, a sportra és személyiségünk fejlesztésére. 
   
 • Ekkor tapasztaljuk meg mindannyian, hogy ezen a világon, bizony, rémisztően egyedül vagyunk. Hátborzongató érzés, viszont izgalmas és kihívásokkal teli egyben! Elutazhatsz, világot láthatsz, tanulhatsz, munkát válthatsz. Úgy döntesz, ahogy jónak látod, hiszen a magad ura vagy!

 

web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg

 

 • Ráadásul tombol a nyár, és a fesztiválhangulat máris a hatalmába kerít! Itt az ideje, hogy elmenj, és bulizz egy hatalmasat! Ismerkedj és barátkozz! Ne vadászni menj a zenei fesztiválokra, hanem egyszerűen csak szórakozni és jól érezni magad. Hallgasd a zenét, táncolj és mulass!
   
 • Jó, azért nem kell behunyni a szemünket! Az egyes események, mint például a fesztiválok, természetesen nem zárják ki az ismerkedés lehetőségét sem. Csak ügyeljünk arra, hogy az alkohol mámorában nemcsak a férfiak, de mi magunk is mindent szebbnek látunk! 
   
 • A nyár a bulik és a kerti partik szezonja. Rajta, kapd fel a csini rucidat, és irány sütögetni, beszélgetni, új embereket megismerni!
   
 • Ha nem vágysz a pörgésre és fesztiválokra, sőt, még egy kerti parti sem hoz lázba, akkor keress más, nyugisabb programot magadnak. Tervezz be egy közös kiruccanást a barátnőddel! Utazzatok el néhány napra, és élvezzétek a szabadság felhőtlen ízét! 
   
 • Élj tartalmasan! Menj gyakran társaságba, ne légy zombi! Ugyanakkor szánj időt magadra is. Gondold át, mit akarsz az élettől. Tanulj, olvass, tervezz, és szőj álmokat! Ez az időszak kiváló arra, hogy megtaláld önmagad.

Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01.jpg