Miből szemezgessünk a tavasz nyitányakor? Egy átmeneti, télből a tavaszba ugró, sokfunkciós, ám cseppet sem bonyolult ruhatár a megoldás.

Tavasziasan világos pasztellekkel, klasszikus vonalakkal és textúrákkal, mégis újszerű, játékos stílusmegoldásokkal.

tavaszi-hetkoznapok-kezdo.jpg

Ha a farmert és a népiest összemossuk, bájos és látványos végeredmény születik. Ne csodálkozzunk hát, ha egy szőttesből varrott blézer azonnali birtoklásra késztet!

tavaszi_hetkoznapok_5.jpg

Az alig szürke, bélelt trencskó is a visszafordíthatatlan tavasz jöttét jelzi. Csőszoknyával, inggel az örök nő védjegye.

tavaszi_hetkoznapok_3.jpg

Az ing sokfunkciós ruhadarab. Szoknyába tűrve tárgyalóképes, sorttal pedig szabadtéri programokhoz nyújt hétköznapi eleganciát.

tavaszi_hetkoznapok_2.jpg

A sok minta együtt is működik látványban, ha geometrikusak, ill. ha sima felületek választják el őket egymástól. A retrós szoknya aranyos társítás a csíkos teniszpulóverrel és a méhsejtmintás papucscipővel.

tavaszi_hetkoznapok_4.jpg

Nagy lesz a változás szoknya-fronton! Az A vonalú maxiszoknyát Afrika geometriája ihlette. Pasis inggel és sárga szatyorral igazi stílusikonná koronázza viselőjét.

tavaszi_hetkoznapok_6.jpg

A 20-as évek sportruházatából is meríthetünk, így bátran viselhetjük a krikettpulóvert a hétköznapok kifutóin.

tavaszi_hetkoznapok_8.jpg

A tweedimádat átnyúlik a tavaszba is. A klasszikus, maszkulin formákat ezüstfehér kiegészítők varázsolják popsztárossá. A kalap, az autóskesztyű, az edzőcipő, a vastag lánc mind a hip-hop kultúra kellékei.

tavaszi_hetkoznapok_1.jpg

tavaszi_hetkoznapok_9.jpg

minden_reggel_ujno.sk_0.png

Mórocz Szilvia
Cookies