Minden nő szereti a szép és egyedi dolgokat. Manapság az otthonunk szépítése mellett már a telefonunkban is kedvünkre formázhatjuk a háttérképeket és az alkalmazásaink listáját.

Ezt a jó szokásunkat pedig ideje tovább hasznosítani!

naptar-kezdo.jpg

A határidőnapló vezetése még mindig nem ment ki a divatból!

Ha nem kaptál idén karácsonyra határidőnaplót, nyomás a legközelebbi papír- és írószerboltba, és szerezd be a számodra legmegfelelőbb határidőnaplót. Legyen az heti felbontású vagy egy sima kis csíkos füzet, a lényeg, hogy ne a telefonunkba pötyögjük be a teendőinket. Ezeknek az apró és dizájnos füzeteknek egyébként sem lehet ellenállni!

Egy rendezett nő élete

A határidőnapló tökéletes arra, hogy rendszerezzük az életünket. Sokan erre csak legyintenek: Ugyan, kinek van erre ideje?!

De higgyük el, hogy ezek az apró bejegyzések és tervezések még a káosz legnagyobb királynőinek is segíteni fognak. Plusz tényleg nem árt, ha van nálunk néha egy papírfecni és egy jó kis toll.

Cicoma

Ahogy a kis naplódba felírod a jegyzeteidet, úgy örökítsd meg benne az életed és napjaid egyes momentumait. Ragassz bele emlékeket, írd bele, milyen napod volt! Szépítsd, díszítsd, cicomázd kedvedre, ha épp várakozol valahol és nincs nálad egy jó könyv, esetleg meguntad már az összes játékot a telefonodon.

Költségvetés

Egy határidőnapló nemcsak a teendők rendszerezéséhez kiváló, hanem arra is, hogy például vezetni tudjuk benne a havi kiadásainkat. Minden egy helyen! Ezeket például a határidőnaplók végén lévő jegyzetekbe írhatjuk fel magunknak, mellé pedig gyűjthetjük azokat a fontosabb számlákat, amelyekre még szükségünk lehet.

hirlevel_web_banner_1_200.jpg

Havi egy, heti egy

A teendők, találkozások, jegyzetek és gondolatok mellé kerüljenek be olyan célok is, amelyeket már rég dédelgetünk magunkban, csak eddig nem volt bátorságunk hozzáfogni. Idegen nyelv tanulása, zeneórák, irodalmi estek, jógatanfolyam. Legyen havi egy olyan programod – előre betervezett és megszervezett –, mely kizökkent a komfortzónádból és új kalandokra késztet. És heti egy olyan pihenőnap, amikor felpolcolod a lábad és könyvet olvasol, vagy épp rendszerezed a teendőidet a naplódban.

Tedd stílusossá a 2017-es évedet is!

Derzsi Bernadett