BOLDOG ÚJ ÉVET!

Talán egy rózsaszín fényben fürdő késő délutánon történt, mikor a nap épp lemenni készült, én pedig kinéztem a szerkesztőség ablakán, és azt mondtam: Vége, a lap készen van.
Mármint ebben a formájában, új dizájnnal és konkrétabb tartalommal. Majd egy éve kezdtem bele, hogy átalakítsam a lap arculatát és tartalmát. Sok harcot megvívtam közben, hiszen „Úgyis jó az!”.
Hát nem jó – és most is még csak a startvonalon állunk, ahonnan viszont már könnyű elrugaszkodni. Valahogy jó lehet a napállásunk, mert semmi ilyesmit nem lehet egyedül megcsinálni. Mára összejött a szerkesztőségben egy olyan belső és külsős csapat, amelyek a változásban partnerek voltak. Krisztina, a lapmenedzser, akinek az energiája ott robban minden egyes leszervezett és lefotózott anyagban, Péter, a tördelőszerkesztőnk (jaj, mennyit vitatkoztunk!), Laci, aki minden nap és minden hó végén tartja a frontot, és a pontot az i-re ő teszi fel… Vagy az újak közül ott van Erika, aki megértette, hogy nem a koncepcióra, hanem a riportalanyra kell figyelni, és azóta „a saját élmény” pluszát adja az interjúkba – vagy Ildikó, aki a huszonévesek dinamikája mentén mozog (akik mellesleg nyomtatott sajtót nem is olvasnak). S nem utolsósorban Ede, aki a napfény ízét festi meg fotóival, pedig nem egy anyag a szuroksötét éjszakával indul, s ő az, aki a legkevésbé bízik a hajnalban. És a végén mégis felkel a nap, mert legyen bármi, ez az egy momentum biztos az életben. Végezetül pedig nagy köszönet minden régi-új munkatársnak, a másik Krisztinának és Bettinek, akik otthon vannak a babáikkal, és akik elsőként hoztak új energiákat a lap életébe.
Lapozzunk hát bele az új évi Új Nőbe, és merüljünk el a csillagok és a különleges nők és lányok nagyon is valódi világában! Köszönjük, hogy velünk tartanak.

Nagyvendégi Éva

eva-nagyvendegi-portre.jpg

 

web-bannerek-hirlevel-02_1.jpg

Új Nő csapata
Cookies