2021.jan.13.
Levéltitok
Városról falura költözni igazi áldás: hatalmas csend és békesség fogadja az embert. S igazi befogadó közösség. De mi a helyzet akkor, ha a szomszédok túlságosan barátságosak?
Levéltitok
2020.dec.14.
Levéltitok
Közelednek az ünnepek, és ilyenkor sok szó esik azokról, akik család nélkül töltik ezeket a napokat. Pedig attól, hogy valaki egyedül él, még korántsem kell magányosnak lennie karácsonykor.
Levéltitok
2020.dec.2.
Levéltitok
A házasság és a válás mindig megviseli az embert. De mi a helyzet akkor, ha az ásó-kapa-nagyharang még a válás után is kitart? Ki lehet-e törni ebből a helyzetből?
Levéltitok
2020.már.26.
Új évi levél 2020
BOLDOG ÚJ ÉVET! Talán egy rózsaszín fényben fürdő késő délutánon történt, mikor a nap épp lemenni készült, én pedig kinéztem a szerkesztőség ablakán, és azt...
Új évi levél 2020
2020.már.25.
Februári levél
HÁZASSÁGI EMLÉKMÁS Van, mikor tisztább eltörni egy tányért, mint elmosogatni GYŰRŰ mindenről te jutsz eszembe rólad minden eszembe jut minden rólad jut eszembe...
Februári levél
2020.már.25.
Svájci levelek II.
Jády Mónika sokáig a munkatársunk volt itt az Új Nőben. Majd a szerelem Svájcba repítette, ma egy gyönyörű kislány édesanyja. Milyen szigorítások várhatóak a világ egyik legfegyelmezettebb országában? Olvassuk második levelét.
Svájci levelek II.
Cookies