Vajon mi minden történhet a nővel? Néha olyan helyekre is elmegy, ahol a teste szorul ápolásra, nem a lelke.

A tél a beavatkozások ideje lehet, hisz el lehet bújni a világ elől. A tél bekuckózós évszak, s még a sebgyógyulásnak is kedvez... Klinikai látogatásunk során a mackós barna, a napocskás sárga, a fahéj, a csontfehér, a tejkaramella és a teveszőrszín jelenthetik a melengető színkokTÉLt.

divat-kezdo.jpg

A hétköznapi tweed és kötött mellé írjuk fel magunknak a tükörbársonyt és a borostyánkőt is rosszkedv ellen! És ne feledjük, ez az évszak rengeteg lehetőséget ad a kiegészítők használatára.

Frappáns, cuki, extra és elegáns variációkkal is bűvészkedhetünk.

Szoknyás öltözékmegoldások alapszínekből. A fekete-fehér szigorúbb, szabálykövető szett hivatalos alkalmakra. (Kosztüm: Miu Miu, blúz: Reserved.)

divat-1.jpg

Simogató fekete pulóver törtfehér rakott szoknyával, a nercmellény pedig a komfortérzetet támogatja. (Szoknya: MAX&Co., pulóver: Molli, mellény: LIŠKA, táska: Zara.)

divat-2.jpg

Egy fekete bársonyszalag a paradicsomkonty roppant egyszerű és nagyszerű díszítménye a mindennapokban. (Kosztüm és kabát: Miu Miu.)

divat-3.jpg

Szokatlan és egyben extravagáns kosztüm tweedből. A klasszikus szoknya egy tunikahosszúságú ujjatlan felsőt kapott, melyen borostyánszín ékkövek díszítenek egy gigantikus, csepp alakú kivágást a mellkason.

divat-7.jpg

A teveszőrszín bőrkabáttal a nagyvonalú elegancia képviselteti magát.

divat-6.jpg

Púderrózsaszín kosztüm rövid állású blézer- és szoknyarésszel puha plüssből. A klasszikus elegancia képviselteti magát a gyöngysorral és a virágbrossal. First ladys képlet. (Kiskosztüm: Hugo Boss, gyöngy: Bijou Brigitte.)

divat-4.jpg

Steppelt szoknya karamellszín, bomber jellegű bőrdzsekivel, olivazöld sállal és egy bolondos, szemekkel ellátott irharetiküllel. Ebben az összeállításban a bohém hangulatú komponálás jelenik meg. (Szoknya: Tara Jarmon, kabát: Miu Miu, retikül: Anya Hindmarch, sál: Bel Cashmere.)

divat-12.jpg

Kontraszt királykékkel és napsárgával. Beltérben viselhetünk télen is rövid ujjú kötött pulóvert. Ez is egy szemrevaló modell. A palazzo nadrág pedig örök érvényű szerelemdarab, mely mindenkinek jól áll. (Pulóver és nadrág: Molli.)

divat-5.jpg

A vonalú pettyes ruha: Essentiel Antwerp.

divat-9.jpg

Faxnimentesen is csinosan tudunk megjelenni egy sima felületű, törtfehér pulóverben vörhenyes piros bársonynadrággal és burgundi vörös steppelt táskával. (Pulóver: Molli, nadrág: Max Mara, táska: Gucci.)

divat-8.jpg

Barnák egyvelege: homokszín pulóver, mustársárga kötött kabát, barna-bézs tweedszoknya. Az ikonikus neszesszer játékos eleme a legújabb divatvonalú szettnek. Fonatos turbánszerűség: ilyet a 40-es években viseltek a hölgyek, mikor is – a háború alatt és után – a divatcikkek hiányát effajta leleményes módon igyekeztek pótolni. (Kabát, pulóver, szoknya: Miu Miu, fejpánt: Weekend Max Mara, neszesszer: Louis Vuitton.)

divat-11.jpg

divat-10.jpg

• Helyszín: Sagax Klinika, Dunaszerdahely • Modellek: Csicsai Kinga (Nagylúcs), Lednecky Kitti (Pozsonyeperjes) • Fotó: Dömötör Ede

elofizetes_uj_no.png

Kapcsolódó írásunk 
Cookies