Ajánlások alapján összeállítottuk a jól öltözködő hazai magyar nők listáját.

Inspirálódjunk közösen 2021 legdivatosabb nőinek megjelenéséből!

2021-legdivatosabb-noi-kezdo-belso.jpg

BAUER ILDIKÓ (33, Komárom)

Borturisztikai szaktanácsadó, városi képviselő. Nevét és arcát a választási plakátokról mindenki ismeri... A sportos-elegáns stílust szereti, néha elcsábul egy-egy extravagánsabb darab láttán. A „lassuló“ divat jegyében főként a magyar tervezők ruhái között válogat, melyek már elérhető áron megvásárolhatók. Nem véletlenül fotóztuk címlapunkon is nagyestélyiben. Szereti a zenét és a táncot (a Gombaszögi Nyári Tábor egyik szervezője).

2021-legdivatosabb-noi-bauer-ildiko.jpg

FÖLDES ERIKA (50, Dunaszerdahely)

Emberi erőforrás menedzser. Igazi nagyhercegnő, szereti az extravagáns darabokat – rajongtunk átlapolós nadrágjáért. A fekete és a fehér a legjobb barátja, de nyáron szereti a színeset is. Cipője, táskája is mindig különleges, míves darab.

2021-legdivatosabb-noi-foldes-erika.jpg

SZOKOL ERZSÉBET (34)

Építész, belsőépítész, a gútai magániskola tanára. Két nővére van, s ezért, mióta csak az eszét tudja, otthon náluk minden a divatról szól. Imád öltözködni; ez több mint szenvedély – önkifejezés és hobbi egyben. A letisztult, minimalista darabokat kedveli. Nagy táska- és cipőmániás.

2021-legdivatosabb-noi-szokol-erzsebet.jpg

FEKETE IRÉN (61, Nemesócsa)

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének országos elnöke. A különlegeset szereti, de a szélsőséget kerüli. Kedveli a finom kelméket, a jó minőséget, hivatalos jelenéseken elegáns kosztümöt visel, fogadásokon koktélruhát. Az egyik legjobban öltözött friss hatvanasnak tartjuk, rengeteg szavazatot kapott.

2021-legdivatosabb-noi-fekete-iren.jpg

BALOGH BUGÁR ANNA (33, Budapest, Dunaszerdahely)

Színésznő és tudatos jelenléti tanácsadó. Gyerekkorában bolondos, színes darabokat viselt, kínai sportcipőjét filccel dekorálta. Már akkor is szerette „megmutatni“, hogy mit képvisel. A Spice Girlsből mindig Mel C szeretett volna lenni; ám végül a „fűszeres lányok“ összesének a bőrébe belebújhatott. Legújabb szerepe az anyaszerep, nemrégiben szült: várjuk, hogy milyen stílusú baba-mama divatot képvisel majd.

2021-legdivatosabb-noi-bugar-anna.jpg

LEDNECKY KITTI (26, Pozsonyeperjes)

Hatodéves orvostanhallgató. A sportosan elegáns stílust kedveli, követi az új trendeket. Imádja az élénk színeket, érzése szerint a fekete sápasztja; a fehéret viszont szereti. Vidám alkat, erős kisugárzással. Nagy kedvence a bézs, s annak minden árnyalata. Táskamániás.

2021-legdivatosabb-noi-lednecky-kitti.jpg

ZSIDEK ENIKŐ (43, Komáromszentpéter)

Vállalkozó, több női divatmárka képviselője. A divat a munkája, rendszeresen jár divatbemutatókra, gyűjti az inspirációkat. Követi a trendeket, szeret egy kis vagányságot belevinni az öltözködésébe. Rengeteg ruhát lát, megfog, gusztálgat, s amelyik megtetszik neki, azt megtartja magának.

2021-legdivatosabb-noi-zsidek-eniko.jpg

SPIŠEK INGRID (51, Komárom)

Vállalkozó, étteremtulajdonos. Imád öltözködni, alkata elegáns, jól mutat rajta minden. Alkalomhoz illően öltözködik, ebben a régi iskolát követi – ha megjelenik a Klapka étteremben, minden vendég tudja, hogy mit képvisel. Vallja, hogy a divat tartozéka a stílusos ruha mellett a finom illat is.

2021-legdivatosabb-noi-spisek-ingrid.jpg

BÍRÓ ILDIKÓ (30, Alistál)

Alapiskolai tanárnő. Szettjeit szereti megválogatni, a legjobb összeállításokat sikeres Instagramm-oldalán mutatja be. Táska, cipő, sapka, sál – nála minden kiegészítő a helyén van; nincs stílustévesztés. (Diákjai mindig megdicsérik.) Sminkelni a sminkes videókból tanult meg, a visszafogott sminkeket kedveli. Sportol, korcsolyázik, fitneszbe jár, sportos szereléseit szintén szereti megosztani.

2021-legdivatosabb-noi-biro-ildiko.jpg

KURUCZ KLAUDIA (28, Királyfiakarcsa)

Sikeres modell, divatanyagaink egyik arca. Digitális kommunikációs menedzser. A divat szerinte életérzés számára. Szereti a csipkét, a virágmintát – de nem a saját szekrényében. Az ő világa a bézs, a piszkosfehér és a fekete. A koronavírus hozományaként pedig megszerette a lezser nacikat, ezeket zakóval viseli. Hátul nyitott ruhái (a másik véglet) annyit mutatnak, hogy minden szem rászegeződik. Gyengéi a cipők.

2021-legdivatosabb-noi-kurucz-klaudia.jpg

KORPÁS ÉVA (50, Komárom)

Aranytorkú pacsirtánk, legsikeresebb népdalénekesünk. Szereti a divatot, óvatos duhaj, az elején ódzkodik minden újtól, de aztán beadja a derekát. Fellépőruhái „folkosan glamúrosak“ (Aurora Folk Glamour parádés tervezései). Örül, hogy mára a népi motívumok rákerültek a nagy dizájnerek palettáira. Szereti nőisége minden apró rezdülését; egyik kedvenc színe ezért a piros.

2021-legdivatosabb-noi-korpas-eva.jpg

BRÁZ NOÉMI (30, Kassa)

Divattervező, stylist. „A divat a művészetek egyik ága, az önkifejezés nonverbális nyelve, ahol minden ötletnek van létjogosultsága”, mondja Noémi. Tisztában van a testi adottságaival, viselni a számára legelőnyösebb összeállításokat szereti. Kedvencei amúgy a nagymamája által kötött pulóverek.

2021-legdivatosabb-noi-braz-noemi.jpg

ALMÁSI NIKOLETA (33, Felsővámos)

Két divatos kislány büszke édesanyja. Rajong a gyönyörű Zimmermann ruhákért, több dizájner darab lapul a ruhatárában. „Remélem, lányaim egyszer megöröklik a ruháimat és a táskáimat“ – mondja. Egy tweed Chanel és Gucci kosztüm vagy Dior táska örök darab. Egyetértünk!

2021-legdivatosabb-noi-almasi-nikoleta.jpg

elofizetes_uj_no_196.png

Új Nő csapata
Cookies