Idén februárban péntekre esik Valentin napja, tehát az egész hétvégét kedvesünkkel tölthetjükt. Figyelem, Hölgyek és Urak, itt vannak az idei legforróbb randitippek!

Simulj hozzá!
Tudom, már régóta latolgatod, hogy elszambázol egy izgalmas társastáncórára, ám most tényleg eljött az első tánclépés ideje! Tangó, rumba, egy kis csacsacsa... Ne habozz, keresd ki a számodra legideálisabb terepet és táncoktatót, és irány a parkett! A pasidnak egy szót se! Biztos vagyok benne, hogy csak kételkedne az ötlet sikerében, de csak az első lépés a nehéz. Hihetetlenül sok móka, mulatás, nevetés, sőt erotika tör majd a felszínre köztetek a tánc alkalmával.

A költészet szerelmeseinek
Ha szereted a verseket vagy régi íróink szerelmes leveleit és a kreatív meglepetéseket, akkor irány a könyvtár! Kutasd fel a legszebb szerelmes verseket, illetve szerelmi vallomásokat, majd este, egy üveg bor mellett olvasd fel azt a párodnak. Ha szereti az irodalmat, nagy sikered lesz. Ha nincs elég bátorságod a „szerepléshez”, küldd el neki a verset levélben, például a munkahelyére. („...Mert benne élsz te minden félrecsúszott // Nyakkendőmben és elvétett szavamban // És minden eltévesztett köszönésben // És minden összetépett levelemben // És egész elhibázott életemben // Élsz és uralkodol örökkön, Amen.” Juhász Gyula: Anna örök)

web-bannerek-hirlevel-02_5.jpg

Csússzatok egyet!
Annak, aki megvétózza a táncot, és a költészetben sem mozog otthonosan, annak jöhet a tél legromantikusabb programja, a jégkorcsolya. Mondd meg a párodnak, hogy tegye szabaddá a késő délutánját. Vidd el őt a legközelebbi koripályára, húzzátok fel a cipőket, és kapcsolódjatok ki közösen. Ha nem tudtok korcsolyázni, itt az ideje megtanulni. Ezt a programot garantáltan élvezni fogjátok!

Tematikus vacsora két főre, otthon
Ha semmi kedved kimozdulni, vagy éppenséggel tudod nagyon jól, hogy a párod nem rajong a Valentin-napi programokért, akkor főzz egy jó vacsit, és válassz hozzá egy különleges filmet. Telefonokat kikapcsolni, kényelmetlen ruhákat kényelmesre cserélni, és irány a kanapé! Kezdődhet a romantika...

2 éjszaka a városban
Foglalj le két éjszakát két főre egy pazar hotelben, egy nem messzi városban, és vidd el oda kedvesedet Valentin hetében. Bécs, Sopron, Pöstyén, Győr, Zlín, Esztergom, Besztercebánya – mind itt vannak a közelben, néhány óra autóútra. Pakold össze kedvesed holmiját, és szakítsd ki őt a szürke hétköznapokból. Töltsetek el egy szuper hétvégét, csak ti ketten!

A tökéletes egészségmegőrző nap
Ha nem szeretnél messzire utazni, akkor is van egy remek ötletünk a számodra! Masszázs, bőrradír, törökfürdő-utalvány két fő részére, és kész is a kényeztető, mégis remek szerelmes program a számotokra! Utána jöhet egy finom és könnyű vacsora, s rögtön úgy érzed, könnyebb lett a lelked. Ne feledd, a szerelem igenis megérdemli a saját idejét!

Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01.jpg

Új Nő csapata
Cookies