Nyár van, szubtrópikus nyár, hol nap sugara veri a hátunk, hol a langy eső, de azért útra keltünk. Az emberek kirajzottak az erdőkbe, hegyekbe és a vizekhez, mi pedig itt a szerkesztőségben kicsit – kicsikét – ünnepeltünk. Augusztus van, s augusztusban indult útjára az Új Nő mostani kiadása.

Múltunk gazdag, több mint hetven éve vagyunk szem előtt, évtizedekig hetilapként, majd kétheti lapként jelentünk meg. 1994 augusztusában indultunk újra, mert maroknyi csapatunk hitt abban, hogy értéket nem szabad veszni hagyni.

uj-no-szuletesnap-kezdo.jpg

Egy hetvenéves lap pedig nem piskóta. Női lap vagyunk és a család lapja  – és a magyar kisebbség lapja, mert szülőföldünk minden rezdülése és szépsége terítékre kerül anyagainkban. Sok lap van, amelyik nekünk szól, magyar nőknek, de csak az Új Nő az, amelyik rólunk szól – a szlovák lapok nem írnak az itteni magyar nőkről és családokról, pedig vagyunk olyan szépek és okosak (ha összetartók nem is), mint bármelyik másik nép a föld kerekén. Az Új Nő színes és kerek anyagai mind ezt bizonyítják.

Az előfizetést pedig azért szorgalmazzuk, mert az olvasó igazából csak ezúton tud hozzájutni a laphoz a mai bezárásos időkben. Legyenek az előfizetőink!

Az évforduló alkalmából előfizetőinknek kedvezménnyel kedveskedünk – plusz ajándékképpen egy Chanel parfümöt sorsolunk ki közöttük. A Chanel No5 azért is becses számunkra, mert nők vagyunk a javából. Emellett az üvegcsét egyenesen Párizsból kaptuk: a reményt nyújtja, hogy a világ megint bejárható lesz. S egyszer majd mi, leszakadt kelet-európaiak is büszke európaiként fogjuk olvasni az Új Nőt!

Nyár. Kert. Csönd. Dél.
Ég. Föld. Fák. Szél.
Méh döng. Gyík vár.
Pók ring. Légy száll.
Jó itt. Nincs más,
csak kis ház.
Kint csönd és fény.

(Szabó Lőrinc)

augusztus-cimlap.jpg

KEDVEZMÉNYES ELŐFIZETÉS! 

KEDVENC MAGAZINJA MINDEN HÓNAPBAN HÁZHOZ JÖN!

Ezentúl 76 oldalon jelenünk meg, még szebb köntösben. Előfizetőink +8 oldalt kapnak ugyanazért az árért, emellett részt vesznek az AJÁNDÉKSORSOLÁSUNKBAN. Aki új előfizetőt hoz, az szintén nyerhet! Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

NYEREMÉNYEINK

Chanel No 5 Eau De Parfum és Swarovski pezsgőspoharak

chanel-parfum-es-swarowski-pohar.jpg

Rendelje meg KEDVEZMÉNYESEN vagy ajándékozzon!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 12,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk
Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

2-lapunk-van_0_0_0.jpg

hirlevel_web_banner_1_370.jpg

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies