Ízelítő júliusi magazinunk tartalmából – olvasson bele legjobb cikkjeinkbe!

„Sok lap van, amelyik nekünk szól, de az Új Nő az, amelyik rólunk szól!” Ez a szlogen nem üres frázis, hanem hetvenéves igazság. Ünnepeljük augusztusban majd jókedvvel ezt a hetven évet! Az Új Nő kapható az újságárusoknál és a Slovnaft kutakon!

aug_osszeallitas_kezdo.jpg

CÍMLAPUNKON

Galla Vivien (Érsekújvár). Ekonómiát tanul, mellette szívesen modellkedik. Köntös és nadrág: Intimissimi.

osszeallitas-cimlapos.jpg

„Luxi” medencés divatot indultunk fotózni Helembára, az ottani borbirtokra. Az ihletet hozzá Slim Aarons egyik ikonikus fotója adta, amelyik Kaliforniában készült egy modern Palm Springs-i nyaralóról.

A csomagtartóban ott pihentek már a gondosan kiválogatott kék-fehér szettek, melyekkel a forró nyár és a kék víz életérzését szerettük volna megkoronázni. Már az úton odafelé is sok szépséges látványban volt részünk, hisz tájainkon is találkozhatunk olyan megejtő vidékekkel, melyek szépsége nem ereszt, és magához láncol.

Olvass tovább: Így készült a luxi divatunk!

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

CIKLUSMESE

Cserháti-Herold Janka (Budapest) a gyengéd termékenységtudat szakértője. Arra tanítja a nőket, hogyan ismerjék meg termékenységük ritmusát, és hogyan használhatják fel ezt a tudást fogamzásgátlásra vagy épp babatervezésre. YouTube csatornájának címe: Hormonmentes Janka

noiessegunk-titka-cserhati-herold-janka-kezdo_0.jpg
Cserháti-Herold Janka (Budapest) (© noiszemmel.hu)

Sokan még mindig azt gondolják, hogy a menstruációs ciklus csak a havi vérzést jelenti, pedig dehogy. Ahogy a természetben, úgy a női ciklusban történő változásoknak is megvan a maguk fontos szerepe. Cserháti-Herold Janka néhány évvel ezelőtt nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy megtanítsa a nőknek, hogyan tudjanak minél nagyobb szinkronban élni a hormonjaikkal.

– Mi, nők azon vagyunk, hogy a ciklusunk minden napján ugyanazt a kimagasló teljesítményt nyújtsuk. Egyáltalán: képesek vagyunk rá, hiszen napról napra mások vagyunk, változik a nőiségünk. 

– Mi, nők hajlamosak vagyunk elvárni magunktól a 100 százalékot. Pedig ciklusunk különböző szakaszaiban egészen más erősségei és igényei vannak a testünknek. Ez nem azt jelenti, hogy rosszabbak vagyunk, vagy kevesebbet tudunk.

 A ciklus következtében a biokémiánk 25-30 százalékos változáson megy keresztül, akár egyik napról a másikra. A férfiak nem mennek át ekkora változásokon, főleg nem havi rendszerességgel.

– A világunk viszont úgy van kitalálva, hogy mindig ugyanolyan egyenletes teljesítményt kell nyújtanunk...

– Ez így van. Úgy látom, hogy most kezd elindulni egy olyan változás, amelyben a nők pici lehetőséget kapnak, hogy a megszerzett tudásukhoz igazítsák az életüket. Akár még gazdaságilag is nyereségesebb lehet az a világ, ahol elkezdik figyelembe venni azt, hogy a nők másképp működnek, mint a férfiak.

Olvass tovább: Nőiességünk titka – Interjú Cserháti-Herold Jankával

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

HETVENÉVES AZ ÚJ NŐ!

Hamarosan ünnepelünk, kis fogadást adunk az olvasóinknak, és még sok más meglepetéssel készülünk. Várjuk olvasóinkat a koccintásra és a divatbemutatónkra!

juniusi-cikkajanlo-kezdo.jpg

Hetven évvel ezelőtt, egy másik világban, másik korszakban indult útjára a Nő. Hetilapként a „Mit jelent nőnek lenni?” érzését fogalmazta meg már akkor is. Kis kényszerszünettel azóta is arról írunk, hogy miért más nőnek lenni, nőként élni a világban. Az eltelt hetven év alatt megszámlálhatatlanul sok oldalon, az élet legszebb pillanatait próbáltuk megörökíteni.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

JÖN! JÖN! JÖN! – ÚJ NŐ X LOVECOLORS KAPSZULAKOLLEKCIÓ

Születésnapot ünnepelünk: a nyáron hetvenéves az (Új) Nő. Ennek része az is, hogy előrukkolunk egy saját ruhakollekcióval. Egy kapszulakollekcióban gondolkodtunk, ami szinte mindig viselhető, s a darabjai egymással is jól kombinálhatók, egymást látványosan kiegészítik. 

osszeallitas-kollekcio.jpg

A ruhakollekció a földön jár majd, mégis szárnyal, a tervezője szerint elegánsan bohókás lesz. Mert álmainkhoz társakat is kerestünk, olyan tapasztalt tervezőt, aki ismeri az Új Nőt. S megtaláltuk a LoveColors tervezőjét, Rencés Kovács Julit: az ő galántai műhelyében születik meg az Új Nő x LoveColors ruhakollekció.

Hűséges olvasóink az első lépésektől az utolsóig nyomon követhetik a weboldalunkon az Új Nő x LoveColors kollaborációjának egész folyamatát. Addig is várjuk leveleiket és ötleteiket, mit visel, mire vágyik ma egy modern nő, akinek dús a képzelete, de helytáll a mindennapok szürke csatáiban is.

Olvass tovább: JÖN! JÖN! JÖN! – Új Nő x LoveColors kapszulakollekció

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

MATISSE KIÁLLÍTÁS BUDAPESTEN

Henri Matisse kiállítás nyílt Budapesten a Szépművészeti Múzeumban. Matisse képeit szeretik a nők, mert előszeretettel festett enteriőrképeket: színes és dekoratív faliszőnyegekkel, paravánokkal feldíszített szobabelsőket.

osszeallitas-matisse.jpg

1920-ban majd egy évtizedet töltött Nizzában, s erre a korszakára jellemzőek ezek a lakberendezési tárgyak köré szőtt festmények. Ha szépet és vad színeket akarunk látni, ne hagyjuk ki a tárlatot. (Matisse a Vadak, vagyis a Fauve mozgalom vezéralakja volt.) A tárlat egyenesen Párizsból érkezett.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

ELŐFIZETÉS AJÁNDÉKBA

Fizesse elő feleségének, édesanyjának, kedvesének, leányának ajándékba az Új Nőt! Szerkesztőségünk képeslapon értesíti a megajándékozottat a kedves ajándékról.

Kedvezményes előfizetés

Kedvenc magazinja minden hónapban házhoz jön. Egy évre csak 15 €. Plusz értékes ajándékot nyerhet. Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

osszeallitas-elofizetes_0.jpg

⟱⟱⟱

FIZESSE ELŐ AZ ÚJ NŐT,  ÉS NYERJEN!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 15,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk

Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

Új Nő csapata
Cookies