Immár 72. alkalommal rendezték meg a cannes-i filmfesztivált, ahol természetesen nemcsak a filmeké a főszerep, hanem a divaté is. A legnagyobb divatházak versenyeznek az aktuálisan legkedveltebb színésznők kegyeiért, hiszen ez olyan, mint az Oscar, csak majd egy hétig tart. A fesztivállal egyidőben több esemény is zajlik a francia Riviérán, így nem volt könnyű feladatunk kiválasztani az elmúlt hét 5 legcsillogóbb összeállítását a vörös szőnyegről!

elle-dior.jpg

Elle Fanning a fesztivál zsűrijében vett részt idén, így szinte minden nap szebbnél szebb couture ruhában lépett a vörös szőnyegre. A mi kedvencünk mégis a Dior 1947-es New Look-ját újraálmodó összeállítása tetszett a legjobban.

ana-rubik.jpg

Még hogy a szmoking csak a férfiak kiváltsága, ugyan! A lengyel szupermodell, Anja Rubik bebizonyította, hogy erős és karizmatikus nő is viselhet szmokingot a vörös szőnyegen, persze néhány karát gyémánttal érdemes feldobni az összeállítást.

lea-louisvuitton01.jpg

Léa Seydoux sem egy klasszikus hercegnős szettet választott a bevonulásra, ellenben minket is elvarázsolt exkluzív Louis Vuitton összeállítása.

julianne-givenchy.jpg

Julianne Moore szó szerint csillogott a lentebb látható Givenchy estélyiben. Ugye, nektek is tetszik ez a flitteres estélyi? 

camila-miumiu.jpg

Végezetül a klasszikus hercegnős szettek sem hiányozhattak a gáláról. A mi kedvencünk Camila Morrone MIu MIu ruhája lett. Ki ne szeretne legalább egyszer pörögni egy ilyen csodás ruhában?!

Ha neked is tetszenek a mesés ruhaköltemények, lájkoljátok és osszátok meg cikkünket, hogy még több divatrajongóhoz elérjen!
Kász Attila

web-bannerek-hirlevel-01_6.jpg

 

 

Ha még mindig azt gondolnátok, hogy a divat csak mellékszereplő a fesztiválon, lessétek meg a Chanel exkluzív videóját. A kisfilmben olyan sztárok tűnnek fel, mint Penelope Cruz vagy a márka legújabb nagykövete, Margot Robbie.

 

 

 

Embedded thumbnail for Cannes csillagai