Elstartolt az Új Nő YouTube csatornája! 5 órai tea az Új Nővel! címmel elindult beszélgetős műsorunk. A videózás világa az avatatlan kívülállók számára titokzatosnak tűnik. Mi most a ruházkodás szemszögéből mutatjuk be, hogy áll össze a sokféle stábtag ruhatára és megjelenése.

A divatban időutazunk is, hiszen a hőskor, a 40-es, 50-es és 60-as évek filmes viselete a hölgyek örök kedvence. Nőiességben, stílusban verhetetlen idők.

A komoly riporter és a díva!

Fekete cigarettanadrág derékhangsúlyos övrésszel, mell alatt ráncolt, bézs szaténblúzzal. (Felső és nadrág: Zara) Latinosan kontrasztos, feketén piros virágmintás szexi ruha, A-vonalú szoknyarésszel. Óh, azok az ötvenes évek! (Ruha: Orsay)

filmes-divat-ketten.jpg

Variációk befutott ,,műsorvezetőkre"

Jobbra darázsolt mellkasi dekorral ellátott, fáradtrózsaszín tubusruha. Alatta klasszikus, fodordíszes, puplin blúz. (Ruha: RED Valentino, Blúz: Reserved)

filmes-divat-kezdo.jpg

Párja az „aligrózsaszín”, részletgazdag ingruha gumis övrésszel, maxi zsebbel, reverrel és aranyozott díszgombokkal. Elbájoló! (Ruha: Sandro Paris)

filmes-divat-rozsaszin-ruha-egyedul-a.jpg

A Disney-hőskor kultikus Mickey egere is szerepet kap a stáb öltözékében. A sportos, kötött pulóver az idei tavasz divatja. Derékban ráncolt farmerrel párosítottuk. (Pulóver, farmer: Miu Miu)

filmes-divat-fejhallgato.jpg

A sztár és a rendezőasszisztens

Tyúklábmintás szett buklészövetből: rövid állású blézerrel és furfangos, átlapolós, félig szoknyát imitáló sorttal (Zara). Farmer és egeres póló az asszisztensen (Miu Miu).

filmes-divat-zold-ketten-rovidnacis-fejhallgatos-a.jpg

Producer és asszisztense

Jobbra: Pepita kosztüm vékony derékövvel a 40-es évek filmes stílusában! Különleges és korhű. (Moschino) Törtfehér szett: pliszés aljú pólóruha és derék feletti tavaszi pulóver együttese a minimalizmus jegyében. Ruha: Max Mara. Cipő fonott talppal: Miu Miu. Terrakotta színű platformos: Tods.

filmes-divat-rozsaszin-ruha-zako-a.jpg

A lótifuti hangosító!

Izgalmas „kis fekete” a Sugarbird étlapjáról. A pólószabású ruha logóval fémjelzett sávjai romantikus, tüllös réteget kaptak: extravagáns, mégis hétköznapi viselet. (Ruha: Sugarbird)

filmes-divat-fekete-ruha-a.jpg

Műsorvezető lányok mindig zöldben

V-nyakú pulóverruha vékonyabb merinógyapjúból, élénk smaragdzöldben (Zara).

filmes-divat-zold-ruha-a.jpg

Palackzöld nadrágkosztüm arany gombokkal, fekete míderrel a visszafogott nőiesség jegyében (Zara).

filmes-divat-ket-zold-ruha.jpg

• Fotó: Dömötör Ede • Modellek: Beke Anna Lili (Bős) és Földes Viktória (Vásárút) • Helyszín: Új Nő Stúdió

elofizetes_uj_no_221.png

Új Nő csapata
Cookies