Szemnek-szájnak ingere! Összeállításunk séfek és első osztályú alapanyagok társaságában készült. 

Fukszia selyemblúz, az idei trend slágere. Csípőben ráncolt, pettyes szoknya társaságában láthatjuk. A pettyek soronkénti színekbe rendezése kedves látványelem. (Blúz: Esoline, szoknya: MAX&Co.)

divat-a-konyha-korul-kezdo.jpg

Az alapanyagokat az Istermeat, a Metro és Krištofóri József (Párkány) biztosították.

Miképp a gyomrunk, úgy a szemünk is éhezi a minőségi élményt. Tavasz lévén egy színes és étkes összeállításból inspirálódhatunk. Ételed a divatod!

Fekete-fehér szett. A blúz mívesen hímzett-csipkézett, a miniruha buklészövete pedig maga a fehér gyöngyöcskékkel megrakott romantika. (Blúz: Reserved, ruha: Zara.)

divat_a_konyha_korul_1.jpg

Pipacspiros tubusruha miniben, váll-lappal és ékszergombokkal díszítve. A mindenkorra alkalmas jolly joker. (Ruha: Tara Jarmon, bojtos papucscipő: Moschino.)

divat_a_konyha_korul_4.jpg

divat_a_konyha_korul_5.jpg

Lovaglócsizma és kis táska nagy poénnal, hiszen a Heinz ketchupos, hengerforma dobozát „hasznosította újra” Anya Hindmarch. (Ruha: Max Mara, csizma: Tommy Hilfiger.)

divat_a_konyha_korul_3.jpg

Miniruha: Tara Jarmon, blúz: Zara.

divat_a_konyha_korul_2.jpg

Égszínkék buklékosztüm feltűnő aranygombokkal. A Chanel-sikk eme változata a rövid állású szoknya-blézertől lesz kisasszonyos. (Kosztüm: Guess.)

divat_a_konyha_korul_6.jpg

Limezöld alapon színes divatgrafika és elöl megkötött csomó ékesíti a lezser ingblúzt. A nadrág cikcakkmintája pedig még huncutabbá, játékosabbá teszi a bohém szettet. (Blúz és nadrág: Esoline.)

divat_a_konyha_korul_8.jpg

A csendélet egy németalföldi festőtől, Pieter de Ringtől származik (1660).

divat-a-konyha-korul-festmeny.jpg

divat_a_konyha_korul_7.jpg

• Helyszín: Bonbon szálló, Dunaszerdahely • Modell: Píver Rebeka Róza (Dunaszerdahely) • Fotó: Dömötör Ede

elofizetes_uj_no.png

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies