Ugye te is ismered azt az érzést, mikor minden egyes családi ünnepségen megkérdezik tőled: És te? Még mindig egyedül vagy? Mikor lesz már valakid? Mintha a boldogság csak ettől függne. Pedig ma már tényleg nem azt a világot éljük, mikor a húszéves már vénlánynak számít. Sokan mégis abban a meggyőződésben élnek, hogy mindenkinek kapcsolatban kell élnie. S ha még sincs senkid, akkor valami nem stimmel veled. 

5 bizonyíték, hogy a szingliség nem jelent egyet a világvégével vagy a magányossággal:

 1. Több időd van a barátaidra
  Nem kell több hétig azt szervezni, hogy vajon mikor jut idő a barátokra. És ha találkozol velük, nem kell állandóan a telefonod nézni, hogy mikor telik le az az egy óra, és siethetsz haza a párodhoz. Ám mindegyikünknek vannak olyan „barátai”, akik ha kapcsolatba lépnek, megszűnik körülöttük a világ, és többet nem is hallunk róluk, amíg újra szinglikké nem válnak…
   
 2. Lehetsz spontán
  El akarsz menni egy buliba? Elmennél kirándulni – csak úgy? Ha úgy tartja a kedved, ezt mind azonnal megteheted, nem kell senkivel sem megbeszélned. Oda mész, ahová csak akarsz, és amikor szeretnél. Ha kapcsolatban vagy, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy már hetekkel előre be vagytok táblázva, illetve ha mégis lenne időd, nincs szíved otthon hagyni a társadat. 

  web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg
   

 3. Megismerheted önmagad
  Ha teljesen egyedül vagy, megismerheted, hogy ki is vagy valójában, hogy mit szeretnél csinálni, s mire vágysz. Amíg kapcsolatban vagy, addig az a másik állandó befolyással van rád. 
   
 4. Új emberekkel ismerkedhetsz meg
  A párkapcsolatok alapjáraton nem arról szólnak, hogy új emberekkel ismerkedünk meg. Szingliként kinyílik előtted a világ. Manapság már nemcsak a szomszéd faluból származó Józsival mehetünk el randizni, ugyanúgy barátunk lehet az arab Abdullah vagy a francia Raphael.
   
 5. Értékeld, amid van
  Amíg azon keseregsz, hogy másoknak milyen jó, mert kapcsolatban vannak, addig lehet, sokan épp téged irigyelnek, hogy mennyire szabad és független az életed. Élvezd a szingliséget, és ne negatív érzésként éld meg!

Néma Dorottya

web-bannerek-hirlevel-01_3.jpg

Új Nő csapata