2024.feb.23.
Lehet–e mérgező a férfi?
A férfiak sírását ma mindenki másként értelmezi. A férfiak nem sírnak, s pont ettől toxikusak... Mérgező férfiasságnak azt tartjuk, mikor a férfiak nagyon férfiasan akarnak viselkedni, mert ezt várják el tőlük.
Lehet–e mérgező a férfi?
2023.okt.7.
Milyen az igazi férfi?
Milyen az igazi férfi? Olyan férfira vágyunk, aki olyan igazi: nem hagy magunkra a konfliktushelyzetekben, nem menekül a hóbortjaiba, nem fut el a felelősség elől, nem idegenedik el a családjától, jó férj és jó apa, nem hárítja át a felelősséget a nőre. A férfias férfira.
Milyen az igazi férfi?
2022.ápr.19.
Milyenek a mai férfiak?
A férfiak a szemünk előtt változnak. A mai férfiak szeretnek főzni, együtt szenvednek a feleségükkel a szülőszobában, és szebben vasalják ki az inget, mint a bejárónő. A nők mégsem elégedettek. Mert a mai férfiak az ágyban nemigen tudnak nagy teljesítményt nyújtani.
Milyenek a mai férfiak?
2022.ápr.15.
Férfiak félelmei
Párja az égre fordítja a szemét, ha megkérdezi tőle: meghíztam? Semmi baj. A férfiaknak is megvannak a maguk rögeszméi – rettegnek és szoronganak, ugyanúgy, mint mi. Mitől szorul össze a gyomruk?
Férfiak félelmei
2021.dec.12.
Keresd a férfit!
Bedő Imre a hagyományos férfiakat keresi. Az igazi férfit, aki még kivette a nő kezéből a csavarhúzót, s ott állt mellette az élet viharaiban. Valóban ilyen férfiakról álmodunk? Várjuk olvasóink leveleit!
Keresd a férfit!
Cookies