2023.máj.28.
Újraépíteni az életet
,,Kedves Emese! Ha nem segít valaki, elválok a férjemtől. Idáig tényleg jóban-rosszban kitartottam mellette, de egyre gyakrabban teszem fel a kérdést: Mire jó ez? Mártír vagyok?" – teszi fel egy olvasónk a kérdést.
Újraépíteni az életet
2023.jan.10.
Élet a halál után
A halálközeli élmények mindig is megmozgatták az emberek fantáziáját. Ez alól a mai modern kor embere sem kivétel. Talán csak annyiban, hogy a sok évezredes spirituális magyarázatok mellé felzárkózott pár tudományos elmélet is.
Élet a halál után
2022.máj.6.
Most a férfi beszél
A téma: beszélni vagy nem beszélni? Mármint a szexről – szex közben, előtt, után... Hogy a helyzet ne legyen erőltetett, kínos, vicces vagy ostoba. Összeállításunkban maguk a férfiak fejtik ki véleményüket!
Most a férfi beszél
2022.ápr.15.
Férfiak félelmei
Párja az égre fordítja a szemét, ha megkérdezi tőle: meghíztam? Semmi baj. A férfiaknak is megvannak a maguk rögeszméi – rettegnek és szoronganak, ugyanúgy, mint mi. Mitől szorul össze a gyomruk?
Férfiak félelmei
2022.feb.1.
A nő és az orgazmus
Régen a nőnek nem volt joga az orgazmushoz! Meghökkentő a téma, de bizony régen még meghökkentőbb volt. A nő nem juthatott el a csúcsra, mert a kielégülést hisztérikus állapotnak tekintették.
A nő és az orgazmus
Cookies