Minden vadász tudja, hogy a sikeres vadászathoz nem csak jó és pontos puska kell. Sokkal fontosabb a vad szokásainak ismerete. Mi most az igazi nagyvad, a férfi vadászatára gyűjtöttünk össze tippeket.

Egy férfi véleményét halljuk arról, hogyan kell – kellene – a kiszemelt férfit „elejteni”.

ferfifogo-tanacsok-kezdo.jpg
(© стиляга)

A nők jól tudják, hogy a férfi nyúlszívű teremtmény. Akinek már volt dolga velük, megtapasztalhatta vérlázító határozatlanságukat. A tizenévesek esetében ez még érthető. Később javul a helyzet, a negyvenévesek pedig átesnek a ló másik oldalára: visznek minden nőt, aki az útjukba kerül. Velük ellentétben a harmincon felüli nők már gondosan válogatnak. A csélcsap férfiakat messzire elkerülik, igaz? De vannak kiválasztásra érdemesek is. Velük azonban vigyázni kell, nehogy a hibás becserkészéssel elriasszák őket!

1. Az egérfogó

Észrevette már? Az egérfogó akkor fogja meg az egeret, ha ujjunkat se mozdítjuk. Nagyon vágyik az egérre (erre van teremtve), de nem fut utána, hanem türelmesen vár. A nő is legyen ilyen. Várjon, mert az egér (a férfi) csak így kap kedvet hozzá, hogy hagyja megfogni magát.

2. Építsen aranyhidat

Egy kínai hadtudós könyvet írt a hadviselés művészetéről. Ő mondta: „Az ellenség számára olykor aranyhidat kell építeni.” A nők ügyeljenek rá, hogy az ügyeskedést a férfi ne vegye észre. Azt kell éreznie, hogy ő az, aki feltalálta a spanyolviaszt. A parton a kezére kell játszani – no nem tettekkel. A tettek mezejére neki kell lépnie.

A híd más szempontból is rendkívül fontos. A híd mindig maradjon a helyén, hogy a férfi érezze, bármikor vissza is zavarhatják rajta.

3. Ne higgyen a fodrásznak

A legtöbb férfi ízlésével ellenkezik az, amit a fodrászok és hasonló egzisztenciák sulykolnak a nők fejébe. A férfiak általában egyszerű lelki berendezésűek, és konzervatívak, és csak a sokat próbált és nagyon becsületes pasasokat nem riasztják el az új divattrendek. Ilyen férfi meglehetősen kevés van! A mondottak a frizurára, az arckikészítésre és az öltözködésre vonatkoznak. Százszor igazuk lehet a barátnőknek, hogy ön milyen típus, és mi áll jól önnek, az utolsó szót mégis a férfi mondja ki (már amikor éppen vadászunk rá). A férfit, akit kinézett magának, nem szabad elriasztani. Idővel magától is rájön erre, nem kell feltűnően a tudomására hozni. A férfit az extravagancia megriasztja. A közvélemény-kutatások megállapították, hogy a férfiak figyelmét egyaránt lekötik a szőke, a barna és a vörös nők. A tarkára melírozott hajakkal nem tudnak mit kezdeni!

4. Hallgassa meg a kollégái véleményét

A munkahelyeken általában vegyesen dolgoznak férfiak és nők. Százegy tapasztalat mutatja, hogy a férfiaknak sohasem az tetszik valakin, ami a nőknek. Vegyük például a parfümöket. Egyszer egy díler parfümmintákat árult egy munkahelyen. A nők viszonylag gyorsan megegyeztek abban, hogy melyik illat a legkellemesebb. A férfiak is megszagolták a mintákat, és kollektíve egy egészen más illatot jelöltek meg finomnak. Ugyanez a helyzet a ruhákkal. A nők agyondicsérték szőke kolléganőjük lila topját, a férfiak viszont egyetértettek abban, hogy ez a püspöklila egyáltalán nem illik a szőke hajhoz. „A férfiak ehhez nem értenek” – legyintettek a kolléganők. A divattervezők se veszik figyelembe a férfiak véleményét. Öreg hiba – hiszen a nők a férfiak tetszését akarják elnyerni.

minden_reggel_ujno.sk_0.png

5. Ne fecsegje ki minden gondolatát

A nő – amikor már sikerült megszereznie egy férfi szerelmét – legyen visszafogott mind szavakban, mind tettekben. A férfi hálátlan vadállat, és kis biztatás után is sokat képzel magáról. Beszédes példa erre Kristóf és Márti esete. Kristóf szűk baráti körben bevallotta: jólesik neki Márti odaadó tekintete és ragaszkodása – otthon. De mindig stresszeli, ha társaságban Márti hátat fordít a többieknek, csak őt bámulja, és kezét birtoklón a térdére teszi. Annyira kínos, hogy már szakítottak is. A szerelmet kanalanként kell adagolni. Ha Márti (kicsit) az orránál fogva vezeti Kristófot, az még ma is parírozna neki.

6. Ne legyenek olyanok, mint a férfiak

A kapcsolat elején a férfiak lubickolnak a nők szeszélyeiben, sőt még táplálják is azokat, hogy megmutathassák, mi mindenre képesek és hajlandók az imádott kedvesért. Paradox módon a nők ezt azzal hálálják meg, hogy egyre szerényebbek és igénytelenebbek lesznek. No nem az anyagiakban, hanem a kívánságaikban. Egyre jobban igyekeznek hozzáhangolni vágyaikat a férfiéhoz. Csakhogy: amikor a nő már egészen olyan, amilyennek a férfi „megálmodta”, azonnal el is veszíti sajátos varázsát, azt a pluszt, amiért a férfi beleszeretett. Már nem az az imádott lény, aki előtt a férfi térdre borult.

Az izgalmas vadmacskából unalmas házicirmos lett. Ezért ha a férfi a nőben egy vidám, társaságkedvelő, egy kicsit önfejű, egy kicsit kiismerhetetlen és bolondos lányt ismert meg, akkor a nő maradjon ilyen. Hiszen párja ilyennek szerette meg! Elkésett a randevúról? Istenem, hát elkésett! Várja meg! A férfi késik? A lány tíz percet vár, egy perccel se többet. Rendnek muszáj lenni!

Plusz két igazság

  • A kényelem elmossa a szerelmet. A nők tudják, miről beszélünk: ha a férfi biztosra mehet, elhúzza a csíkot. A férfiak persze tiltakoznak, mikor ezt hallják, ettől függetlenül kilencven százalékban felszívódnak. Ők nem tudják, miért, mi, nők, tudjuk: unatkoztak.
  • A szexben nincs egyenjogúság. Kegyetlen igazság, de a gyakorlat ezt mutatja. Amikor a nő kéri, akkor nem kapja meg. A férfi mindig azt várja, hogy elutasítsák. Amikor elutasítják, tovább ostromol, tovább igyekszik, találékony lesz és adakozó. Amikor felkínálkoznak neki, akkor gonoszkodik, élvezi a fölényét. Szomorú, de ilyenek vagyunk. A nő soha ne hozza magát ilyen helyzetbe!
–varga–
Cookies