2022.már.24.
Illemtan az Új Nővel
Az étterem-látogatáshoz számos apró illemszabály kötődik: az érkezés, a társalgás, a viselkedés és a távozás etikettje, noha a hétköznapokban és a munkahelyeken is rengeteg olyan szabállyal találkozhatunk, amelyeket illik betartani.
Illemtan az Új Nővel
2020.dec.8.
Illik, mi illik
Illemtanunkban az ünnepi és egyéb vendégfogadások illemszabályait járjuk körül. Nálunk esetleg illik, de máshol mi és hogyan illik? Hogyan viselkedjünk a karácsonyi asztalnál?
Illik, mi illik
2019.dec.4.
Az év végi céges partik illemtana
Kisebb-nagyobb cégeknél is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az év végi, illetve karácsonyi céges ebédek vagy vacsorák. Jó, ha odafigyelünk a Mi a csudát vegyek fel? kérdések mellett arra is, hogyan viselkedjünk az ünnepi asztalnál kollégáink társaságában. Lássuk!
Az év végi céges partik illemtana
2019.nov.20.
Testhangok és egyebek
Mindenkivel megtörtént már, hogy rossz pillanatban kapta el a csuklás, vagy épp korogni kezdett a gyomra, megcsavarta valami szösz az orrát, vagy kicsúszott egy kisebb böfi! Ejnye! Tanuljunk meg néhány illemszabályt.
Testhangok és egyebek
2018.júl.9.
Illemtan nőknek
Régen az iskolákban volt főzőcskeóra a lányoknak, műhelyfoglalkozás a fiúknak. A lányok megtanultak gombot felvarrni, a fiúk szöget beverni – és mindkét nem megtanulta, hogy mit illik, és mit nem illik. Mert az iskolában illemtanóra is volt.
Illemtan nőknek
Cookies