Mi itt az Új Nőben szinte egytől egyig filmrajongók vagyunk, ezért arra gondoltunk, hogy megosztjuk veletek szenvedélyünket, és kertmozira csábítunk Titeket!

Újra kertmozizunk az Új Nővel!
A vetítés időpontja: június 30. (csütörtök), 19:00 óra (a film 20:00 órakor kezdődik)
A vetítés helyszíne: Dunaszerdahely, a Villa Rosa étterem
A vetített film: Hab

Asztalfoglalás: 031 590 2770 (Villa Rosa recepció)

kertmozi_az_uj_novel-7.png

Mi is lehet különlegesebb nyári élmény, mint a természet lágy ölén, remek társaságban egy romantikus filmet megnézni a csillagos ég alatt? Kezdeményezésünk célja olvasóink megismerése, filmezés, valamint a kertmozikultúra újjáélesztése. Vendégeinket ínycsiklandó gyümölcstálakkal, koktélokkal, pihe-puha pokrócokkal és romantikus filmmel várjuk!

A vetítés időpontja: június 30. (csütörtök), 19:00 óra (a film 20:00 órakor kezdődik).
A vetítés helyszíne: Dunaszerdahely, a Villa Rosa étterem
A vetített film: Hab

Szeretettek várjuk olvasóinkat egy jó kis mozizásra és kikapcsolódásra!

FILMAJÁNLÓ:
Hab – magyar romantikus vígjáték , 89 perc, 2020

Van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán (Kerekes Vica) valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.

A különleges látványvilágú, kedves és sziporkázóan ötletes romantikus vígjáték az élet legfontosabb dolgairól mesél: a szerelemről, a hazugságról és a jó tejszínhabról.

mv5bnjhmzjfmmdmtzjq1mi00ogvhltlhywetntk2yzuzywi1ymnlxkeyxkfqcgdeqxvymtgzoti4mzy._v1_.jpeg

A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László), aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát. Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is…

kertmozi-5.jpeg

FONTOS TUDNIVALÓK:

–A vetítés mindenki számára INGYENES.

–A férőhelyek száma korlátozott, ezért az érdeklődők az alábbi telefonszámon tudnak férőhelyet (asztalt) foglalni: 031 590 2770 (Villa Rosa, recepció).

–A filmeket magyar nyelven vetítjük.

–A film előtt/közben vendégeinknek lehetőségük van Új Nő-koktélokat, üdítőket, ínyenc gyümölcstálakat vagy akár vacsorát rendelni.

–A vetítést a szabad ég alatt tartjuk, ezért érdemes pulóverrel érkezni.

–Eső, vihar esetén a vetítés elmarad.

–A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies