Klasszikus eleganciában elstartolni az őszbe a lehető legbiztonságosabb divatkövetés. Előbb a régi, bevált formákkal indítsuk a gardróbépítést, hogy aztán fokozatos, de apró lépésekkel haladhassunk a karakteresebb elemek felé! De mik is a divat örökös tagjai?

Legyen szó akár munkahelyi, akár magánjellegű megjelenésről, nadrágkosztümökkel és trencskókkal nem nyúlhatunk mellé. Lássunk pár elegáns, és hétköznapi szerelést!

klasszikus-kezdo.jpg
Az kölcsönöz igazán elegáns megjelenést, ha különleges szabásokban, s maximum három színben gondolkodunk szettünket illetően. A rozsdabarna tökéletes őszi szín, a homok pedig kellemes kontrasztot biztosít. 

zold-kabat.jpg
A maszkulinhatású nadrágkosztüm és a mohazöld trencskó katonás megjelenést kölcsönöznek, azonban az igazi hölgyeken mégis elragadóan mutatnak. A hétköznapi megjelenéshez tökéletes választás!

klasszikus-eredeti-kep.jpg
Nőies tubusruhák, most épp huncut derékmegoldásokkal. A karcsúsítás aszimmetrikusan ráncolt, vagy derékban vágott. Jöhet még a mindenhez passzoló, reveres vagy anélküli blézer, a kíméletesebb tűsarkú, mely sarka 8 centinél megáll. S mindez a természet lágy, homok- és kőszíneiben megmerítve.

hirlevel_web_banner_1_38.jpg

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies