A kockaminta örökbecsű, vidám motívum. Helye elsősorban az őszi divatban, a flanel és tweed textilek felszínén leledzik, ám nagyszerűen beültethető a melegebb évszakok trendkínálatába is.

Ezidáig főleg a maszkulin boyfriend, a vidéki, valamint a diáklányos irányzat főszereplőjeként lett közkedvelt. Most a csajos, nyaralós vonal a régi idők romantikáját csalogatja napjainkba.

kockas-divat-kezdo.jpg

Ugye, milyen bájosak az 50-es évekből beemelt, abroszkockás bikinik, napozóruhák? Mintha csak Saint-Tropez partjainál ringatóznánk valamikor, az európai film hőskorában!

kockas_divat00009.jpg

A szeles tengerpart azért melengető darabokat is megkövetel. Egy kockás pléd stílusos kiegészítő lehet!

kockas_divat00008.jpg

Ma már tudjuk: mintás a mintással nem az ördögtől való! A minták közül az egyik mindenesetre alárendelődik. Itt a köntösszerű felöltő a hangsúlyos.

kockas_divat00007.jpg

Az angolos sikk szexibb változatát jelenti a tyúklábmintás, rojtos buklészoknya. Csípőn feszes, ám a midi hossz térdnél harangaljban ringatózik.

kockas_divat00001.jpg

Retrós romantika: vállvillantós pulcsi, kockás forrónadrág! Ezen semmit sem kell változtatnunk az 50-es évek óta, tökéletes!

kockas_divat00006.jpg

Egy négyzetrácsos sál remekül helyettesíti a stólát, vagy plédet a tábortűznél, esetleg grillezős estéken.    

kockas_divat00005.jpg

Vendégváró szettnek is kitűnő a piros-fehér rakott szoknya piros kardigánnal, s az alóla kivillanó fekete-fehér abroszkockás bikinifelső. A vidám kockák ölelésében  a jó kedv kötelező!

kockas_divat00004.jpg

Kabát helyett a kockás háziköpeny majd jól szolgál a hűvös nyári estéken.

kockas_divat00003.jpg

A kisebb-nagyobb léptékű tyúklábminta dekorálta kapri nadrág pamut pulóverrel a bringás hétköznapok kedves szereplője.

kockas_divat00002.jpg

elofizetes_uj_no_0.png

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies