A tavaszi divat újdonsága az, hogy nincs igazi újdonsága. Ellenben felhasználja mindazt, ami a 80-as, 90-es, mi több, a kétezres években népszerű volt. Ha átgondoltan nyitogatjuk gardróbunkat, rájöhetünk, hogy lényegében megvan mindenünk.

Színblokkos szépség! Pipacspiros-ciklámen páros a buggyos ujjú, bordázott pulóveren, hozzá királykék magasan záródó nadrág. Elég, ha a színekkel bánunk bátrabban, a ruhadarabok lehetnek egyszerűbbek. (Pulóver és nadrág: Esoline.)

szines-forgalom-kezdo.jpg

Málnapiros, csípőben ráncolt nadrág, fehér póló, égszínkék pulóver. A tavasz élénk színekkel ösztökél bennünket a bátrabb színtársításokra. (Nadrág: Molli, póló: Esoline, pulóver: Miu Miu.) 

szines-forgalom-1.jpg

Semmi túlgondoltság, csak színtiszta franciás sikk. Testre szabott bézs tubusruha fekete körömcipővel, vörös rúzzsal és egy klassz kis fókuszponttal: feliratos, kontrasztos selyemsállal a nyakon. Ördögien szexi részlet. (Ruha: Zara.)

szines-forgalom-7.jpg

Klasszikus vonalvezetés jelenik meg a tinilányos szettben, teveszín elgondolásban. A rakott szoknya és a maszkulin mellény kontrasztja, no meg a fekete, vastag talpú mokaszin stílusú cipő újraértelmezi a kollégiumi stílust. (Szoknya, mellény és cipő: Zara.)

szines-forgalom-4.jpg

szines-forgalom-5.jpg

Hűvösebb napokra kötöttből is jöhet a „kiabálóbb” árnyalat: mentazöld palazzo nadrág csavart mintás kötött garbóval. (Nadrág: Molli, garbó: Marant.)

szines-forgalom-2.jpg

A cseppmintás felület hatásában éppúgy dekoratív, mint ocelot társa. A tubusruha nyakban és derékvonalon aszimmetrikusan ráncolt. Ez adja szabászati különlegességét! Fekete körömcipővel és blézerrel munkahelyre, de randira is bevethető. (Ruha és cipő: H&M, blézer: Zara.)

szines-forgalom-6.jpg

Nőcis vonzerő maszkulin eszközökkel. Fehér ing, fekete nyakkendő, vajszínű tavaszi kabát lágy bőrből. És a kihagyhatatlan magasított éksarkú bokacsizma! (Kabát és csizma: Zara, ing: H&M.)

szines-forgalom-8.jpg

szines-forgalom-3.jpg

• Panoráma: A Metrans konténerközpont • Modell: Kurucz Klaudia • Fotó: Dömötör Ede

hirlevel_web_banner_2.jpg

Cookies