2024.máj.20.
Kockáztassunk bátran!
A kockaminta örökbecsű, vidám motívum. Helye elsősorban az őszi divatban leledzik, ám nagyszerűen beültethető a melegebb évszakok trendkínálatába is.
Kockáztassunk bátran!
2024.ápr.27.
Színes forgalom
A tavaszi divat újdonsága az, hogy nincs igazi újdonsága. Ellenben felhasználja mindazt, ami a 80-as, 90-es, mi több, a kétezres években népszerű volt.
Színes forgalom
2022.máj.6.
Csípőnadrág
A divat íratlan szabályai szerint a trendek húszévente kerülnek újra reflektorfénybe. Húsz év múlva a tervezők újra leporolták ezt a régi darabot. Kikiálthatjuk: újra divatba jöttek a csípőnadrágok!
Csípőnadrág
2021.szep.4.
Már az utazás sem volt pite
Nemrég a telefonban elém került egy tipikus, hetvenes évekbeli fotó. A képen szinte érezni lehetett a nyár illatát: a sátrak közé kifeszített szárítókötelek, a csíkos gumimatracokon ejtőző emberek látványa maga volt a nagybetűs nyugalom. Óh, ti nosztalgikus vakációk, merre vagytok?
Már az utazás sem volt pite
2020.nov.16.
Retro étlapok
Forgatom a 70-es, 80-as évek nagy hírű csallóközi éttermeinek étlapjait. Már az előételek is meglepőek: több helyen is tíz deka gépsonka vagy épp Turista szalámi mustárral. Így éltünk, ezt ettük!
Retro étlapok
2016.jan.18.
Helló, 70-es évek!
A divat egy állandó körforgás, melyben a különböző stílusjegyek évről évre ismételten megjelennek. Most a 70-es évek divatja született újjá a harsány minták, maszkulin elegancia és bohém trendek jegyében, egy kis modernitással megfűszerezve.
Helló, 70-es évek!
2014.nov.23.
Őszi retróadag
Őszi divatkollekció a 60-as, 70-es évek stílusában. A játékos időutazás most a munkahelyi sikk témáját kerülgeti.
Őszi retróadag
Cookies