Szeptemberben sajnos feltörték és blokkolták az Új Nő húszezer követőt számláló Facebook-oldalát, így az évek során kiépített bázisunk – megannyi hasznos tartalommal – odaveszett.

Noha kitartóan próbáltuk visszaszerezni a fiókunkat, egyenlőre nem sikerült, így végül új oldal létrehozása mellett döntöttünk.

kovessen-ujra-es-nyerjen-chanel-kezdo.jpg

Szeretnénk visszakapni a közösségünket, magazinunk szívét és lelkét. Hisz elvették tőlünk azt, ami a miénk. Kérünk Benneteket, hogy aki tud, az segítsen! Azok között az olvasók között, akik visszatérnek hozzánk és követni kezdenek bennünket, egy finom illatú Chanel parfümöt sorsolunk ki. Az ajándékot tiszta szívből sorsoljuk-küldjük – elsősorban azért, mert hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk azért, hogy segítetek.

S mi is mindent elkövetünk, hogy visszanyerjük a régi oldalunkat. A rengeteg tartalom miatt is, amit nem tudunk pótolni.

Van-e élet a Facebook után? c. írásunkban pont ezeket a fájó pontokat járjuk körbe. Miért hittük el, hogy valami olyan is a miénk lehet, amit nem tudunk megfogni? Hisz a szeretetet nem tudjuk megfogni... S a hálózatot sem, amin keresztül elérhettük egymást. Köszönjük mindenkinek a támogatást.

kovessen-ujra-es-nyerjen-chanel.jpg

Kérnénk Benneteket, hogy lájkoljátok és kövessétek be az új oldalunkat, hogy a frissen megosztott tartalmak újra eljuthassanak minden kedves Olvasónkhoz az egész országban.

KÖVESSETEK BE ÚJRA: www.facebook.com/ujno.magazin

Köszönjük a támogatást!

elofizetes_uj_no.png

Új Nő csapata
Cookies