2023.már.4.
Ha elindul a vonat...
Egyórás késések csúcsidőben, döcögő szerelvények, magukat a semmi közepén megadó mozdonyok. Kis túlzással ugyan, de dióhéjban így lehetett jellemezni azt, ami a Pozsony és Komárom közti vasútvonalon zajlott az elmúlt évben.
Ha elindul a vonat...
2022.szep.20.
Horrorroller
A nyár. Az édes, forró, zamatos nyár, amely nevetéstől, zenétől és szerelemtől hangos! Persze, ennek az évszaknak is megvannak a maga kellemetlenségei: egy amerikai kutatás szerint augusztusban történik a legtöbb rollerbaleset.
Horrorroller
2017.máj.9.
Egyirányú utak
Felszabadultan nézzük, ahogy versenyt futnak velünk a kilométerkövek, míg meg nem látunk egy koszorút az út mellett, ami mementóként hirdeti: itt egykor valakinek végzetté vált a sorsa. Vajon miről árulkodnak az út menti keresztek?
Egyirányú utak
2011.már.13.
Ha elindul a vonat, a szívem majdnem megszakad
Egyszer egy szlovákiai szépségversenyen az egyik magyar hölgynek feltették a hamleti kérdést: „Budapesť alebo Bratislava?” Mire ő gondolkodás nélkül rávágta: „Budapesť”. Nem tudhatom, őt mi késztette erre a válaszra, de azt tudom, hogy én miért választom a magyar fővárost mindannyiszor, ha kultúrára, barátokra vagy egy kis pezsgésre vágyom.
Ha elindul a vonat, a szívem majdnem megszakad
Cookies