A nyers erők, a természet színei tökéletesen megfelelnek a kifinomult elegancia követelményeinek. Öltsük magunkra a sziklaszirtek szürkéjét, a földfelszín antracitját, a hó vakító fehérjét vagy az avar tompán barnás tónusait!

Tompa fények a télben... Hadd ragyogjon a táska bézse, a szürkésaranyban játszó lamészoknya! Ha előkelőségre játszunk, leopárdmintás kabáttal teljes a prémiumkategória.

letisztultan_tokeletes00005.jpg

Sokunk kedvence, az ultranőies csőszoknya. Mivel is tegyük lehengerlővé? Minimalista, hosszított blézerrel és a rockerektől elcsent szegecses bőrkesztyűvel rendhagyók leszünk!

letisztultan_tokeletes00002.jpg

A szőrmefelső évről évre megújul. Most épp sportos vonalú minimellény képében mutatkozik. Színátmenetes prémcsíkjai vízszintes sávokban, bőrszalagokkal elválasztva dekorálnak. Inkább csak csinos, mint praktikus.

letisztultan_tokeletes00003.jpg

Pár odaillő kiegészítővel a durva, szövött, férfias szabású kabát is nőcisre hangolható. Mozaikmintás kézitáskával, dívás bőrkesztyűvel, műszőrme csuklyával, arannyal applikált fa karkötővel, ám a szandált tekintsük nyugodtan a stílustervező tréfájának!

letisztultan_tokeletes00001.jpg

A fehér a tél tisztaságát jelenti. Tetőtől talpig is viselhetjük, kontrasztosan: kötöttet a szövöttel. Kedves, bizalomgerjesztő látvány.

letisztultan_tokeletes00004.jpg

A fekete bőrnaci térhódításának újabb bizonyítéka ez az ultraelegáns eklektika. Taxisofőr kalap, dívás prémgallér, arany lánckarkötő, doboztáska. Minden kiegészítő más-más korszakból való, csapatba verődésük mégis működik!

letisztultan_tokeletes00007.jpg

Vonzó és különleges a blézerszerű felső és a capri alj összeolvasztásából kreált karamellszín overall. Tört fényével együtt igazi szépség, mondhatni: „Ide nekem!” kategória.

letisztultan_tokeletes00006.jpg

Letisztultság, a fekete-fehér arányos használata, függőlegesen nyújtott vonalak, kis fényjáték a kesztyűn... Magas fokú elegancia!

letisztultan_tokeletes00008.jpg

elofizetes_uj_no.png

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies