Tisztelt Szerkesztőség! Az én személyes kapcsolatom még a Nővel kezdődött, 1985-ben. Fiatal anyukaként bátorkodtam segítséget kérni az akkori rovatvezetőtől, Lampl Zsuzsannától.

Levelemben megírtam a 2,5 éves fiunkkal kapcsolatos gondjainkat. Ő ugyanis születésétől fogva hallássérült volt, és fokozott gondoskodást igényelt. A kedves rovatvezető felajánlotta, hogy átadja címünket egy ügyes fiatal magyar szakembernek.

leveltitok-macaron.jpg

Összejött egy találkozó Cséfalvay Zsolttal, aki ellátott tanácsokkal, segédeszközöket ajánlott, s általa sikerült Pozsonyban magyar logopédushoz kerülnünk. Fiunk nem járt speciális tanintézményekbe. Naponta meg kellett küzdenie az egészséges osztálytársakkal. A 13 hónappal idősebb lányunk példaképként szolgált számára a tanulásban. A logopédusi foglalkozások mellett magánórákra járt, és otthon is sokat foglalkoztunk vele.

Szorgalmas munkával elvégezte a főiskolát, s ma grafikusként dolgozik. A Nő által megismert szakemberek kitartásra, türelemre buzdítottak – így lett a Nő életünk része nehéz helyzetünkben.

Sok év távlatából nézve még egyszer nagy köszönet érte. A másik kapcsolatom az Új Nővel csupa szép emlék, örömmel gondolok rá. Az egyik számban Dubajba invitálták az olvasókat. Férjemmel úgy éreztük, ránk fér egy kis kikapcsolódás. Már a bécsi reptérre is jó hangulatban utazva érkeztünk, jó társaság jött össze, amelyben nem csalódtunk az egész kirándulás alatt . Az élménygazdag napokért köszönet az Új Nőnek és Viktóriának, az idegenvezetőnknek.

minden_reggel_ujno.sk_435.png

Mint a lap régi előfizetője, kívánom a szerkesztőségnek, hogy még sok éven át erőben, egészségben tudják megszólítani az olvasókat, hiszen a NŐ és az Új Nő kisebb kihagyással már 70 éve szolgálja a magyar nyelvű hölgyeket, és merem állítani, az urakat is. Remélem, a fiatalított tartalom, az újszerű kivitel megszólítja a fiatal korosztályt is, és mi, idősebbek is megtaláljuk benne a számunkra érdekes cikkeket. Zárszóként: Éljen soká az (Új) Nő!

Üdvözlettel: Duray Julianna

Kedves Olvasóink! Továbbra is várjuk leveleiket! Amennyiben szeretnék velünk és olvasóinkkal megosztani örömüket, bánatukat, problémáikat, szívesen állunk az önök rendelkezésére: akár névtelenül vagy álnéven is írhatnak. Kérjük, az ímél tárgya ,,LEVÉLTITOK'' legyen! 
Ímélcímünk: office [at] ujno.sk

Cookies