Megjelent az Új Nő májusi száma!

Keresse kedvenc magazinját az újságárusoknál és a Slovnaft benzinkutakon is!

majusi-lapajanlo-kezdo.jpg

Címlapunkon virágszirmok közt Nagy Franciska (Tárnok) szerepel tyúkocskás ruhájában. Divatanyagunkban az enviromentalista lány ezerféle virágszirom közt pózol.

A laza tavaszi öltözékek után a nadrágkosztümök világába is belekóstolhatunk: Faragó Barbara modellünk a girlboss-uniformisokat mutatja be, valamint a ruhadarabok történetével is megismerkedhetünk.

majusi-lapajanlo-kosztum.jpg

Divatanyagaink a magazin 6. oldalán kezdődnek.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Újságírónk, Kórósi Lilla korzettjének történetével is megismerkedhetnek, melyen a híres festő, Szinyei Merse Pál Majális című képe látható.

majusi-lapajanlo-majalis-lilla.jpg

A korzett története magazinunk 20. oldalán olvasható.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Dráfi Anikó újságírónk édesapjával, a híres színművész Dráfi Mátyással készített interjút, akit arról faggatott, milyen a színház és a mai tájolás 80 éves szemmel. Hanzel Annát  igazi Aranyhajként kaptuk lencsevégre. Az Új Nő castingunkra jelentkezett, s most lehetőséget kapott, hogy elbűvöljön minket hosszú hajzuhatagával és érdekes élettörténetével.

majusi-lapajanlo-aranyhaj.jpg

Dráfi Mátyással készült interjúnkat a magazin 16. oldalán, Hanzel Anna történetét a 28. oldalon olvashatják.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Ilyenek vagyunk mi, nők! Magazinunkban sokféle szempontból vizsgáljuk meg a női lét kérdéseit. Hisszük, hogy a szerelem kortalan! Danyi Irénke és nála 14 évvel fiatalabb párja, Marcsek Zoltán mesél az előítéletek nélküli szerelemről.

majusi-lapajanlo-par.jpg

Interjúnk a 42. oldalon olvasható.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Király Anikó kolléganőnk arról vall nekünk, miért nem helyes, ha egy nő boldogságát abban mérjük, hogy férjhez ment-e már és van-e családja, Olláry Ildikó pedig a közösségi médiában gyakori testszégyenítésről fogalmazta meg véleményét.

majusi-lapajanlo-torpe-ferfiak.jpg

Király Anikó véleménycikke a magazin 26. oldalán, Olláry Ildikó írása az 56. oldalon olvasható.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Kanovits Judit mikrobiológus kislánya elvesztéséről mesélt nekünk: hogyan lehet feldolgozni egy vetélést, s hogyan küzdött meg az átsuhanó baba okozta gyásszal?

majusi-lapajanlo-kanovits-judit.jpg

Írásunk a magazin 32. oldalán található.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Azt mondják, a negyven az új harminc. Összeállításunkban ezt a jelenséget járjuk körül. Lovász Andrea (Nagyfödémes) mesél nekünk arról, ő hogy látja magát negyvenen túl. A változást minden nő megtapasztalja, de vajon mivel jár pontosan a változókor? Cikkjeinkben a klimax és a hormonpótlás kérdéseit boncolgatjuk.

majusi-lapajanlo-hormonpotlas.jpg
(© Jay Senetchko)

Összeállításunk a magazin 34. oldalán kezdődik.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

A tavasz a kerti munkák ideje: a komposztálásról egy fiatal lányt, Korpás Rékát kérdeztük, aki szorgosan visszaforgat a földbe mindent, amit csak lehet. Bartal Gábor pedig elmeséli, mi a titka a tökéletes magaságyásnak!

majusi-lapajanlo-komposztalas.jpg

Cikkünk a magazin 44. oldalán kezdődik.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Idén végre újra bálozhattunk: a dunaszerdahelyi DAC-Kukkónia bálon jártunk! Cséfalvay Á. András képein megcsodálhatjuk az izgalmas előadásokat, na meg a szebbnél-szebb toaletteket is!

dac_kukkonia_bal_119.jpg

A bál képeit magazinunk 50. oldalán tekinthetik meg.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Májusi számunkban szerepet kap a tornaórai terror: megutáltathatja egy gyerekkel a mozgást az iskolai óra? A kérdésről Csiba Roland tornatanár mesélt nekünk, aki azért dolgozik, hogy a sport mindenki számára élmény legyen! A Kukkonia sportnap képei pedig arról tanúskodnak, hogy a mozgás igenis öröm lehet a gyerekek számára: képriportunkon 550 gyermek rúgja boldogan a labdát a dunaszerdahelyi DAC Akadémia sportpályáin!

majusi-lapajanlo-torna.jpg
(© Steffi Hofmann)

Írásaink a magazin 57. oldalán kezdődnek.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Szépségrovatunkban a csodatevő C-vitamint járjuk körbe.

c-vitamin_0.jpg

Szépségrovatunk a lap 66. oldalán található.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Gasztro rovatunkban különleges ázsiai ételeket főzunk az Új Nő háziasszonyával, Zilizi Pónya Edinával.

azsiai-izkaland-kezdo_0.jpg

Receptjeink a 70. oldalon olvashatók.

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Az Új Nő háza táján mindig pezseg az élet: idén nyáron is rengeteg utazást szervezünk! Ellátogatunk a horvát tengerpartra, a komáromi Csillagerőd vendégei leszünk, majd Lednice városa felé vesszük az irányt! Az utazások részleteit keresse magazinunkban és weboldalunkon!

horvatorszag_kezdo_0.jpg

majusi_lapajanlo_elvalaszto.png

Tacsitalálkozó a Villa Rosa Étteremben Dunaszerdahelyen! Ötórai teát szervezünk a zsebkutyusoknak és a lelkes gazdiknak. Időpont: június 10. Asztalfoglalás: 031/590 27 70

majusi-lapajanlo-tacsitalalkozo.jpg

elofizetes_uj_no_287.png

Új Nő csapata
Cookies