Gyakran megesik velünk, nőkkel, hogy szeretnénk a férfiak bőrébe bújni. Sármos fickóként méregetni a csinos és fiatal lányokat, focizni, majd utána egy jó sör mellett dumálni a haverokkal. S minél többet gondolkozunk ezen, végül rájövünk, hogy maximum egy-két napra cserélnénk csak a pasikkal. Mert tulajdonképpen mi nagyon is szeretünk nők lenni. Mutatjuk, hogy miért!

Barátnők
Nincs is annál jobb dolog az életünkben, mint amikor kedvünkre csacsoghatunk a barátnőinkkel. Kávézunk, moziba megyünk, vagy amikor egyszerűen csak sétálunk egyet, és közben elmerengünk az élet nagy dolgain. Hiszen ők azok az emberek az életünkben, akikre mindig számíthatunk. Egyforma érzékenyek vagyunk, és mindent tudunk a másikról. Pont ezért van szükségünk egymásra.

Áldott állapot
Ennél csodásabb érzés nincs a világon. (Néhány apróságot leszámítva persze a terhesség közben.) Gyermeket várni és anyának lenni kiváltságos dolog. S ez csak nekünk, nőknek adatott meg, és bizony nem is cserélnénk el semmiért! 

Érzelmeink
Sokszor, mint az időjárás, olyanok vagyunk. Tisztában vagyunk ezzel, de szeretjük is, hogy ilyen változatos érzelmi tárházzal rendelkezünk. Nőként szabadon sírhatunk, nevethetünk, és igenis, mi mindent igazán át akarunk élni! Kacagni vagy éppen duzzogni, ha éppen úgy tartja kedvünk.

Ruhák, cipők és táskák minden mennyiségben
Nem vitás, szeretjük a szépet. A ruhákat, a cipőket, a táskákat. Szeretjük azt, hogy mérhetetlenül sok ruha és stílus közül válogathatunk: lehetünk lazák, elegánsak, decensek, extravagánsak és nem utolsósorban szexik. Hiszen minden rólunk szól, és körülöttünk forog. Hogy egy nő jól nézzen ki. Most a világ is ezt diktálja nekünk! Mi pedig szeretjük a törődést és azt, hogy a lehetőségek száma ruha- és kiegészítőügyben egyszerűen végtelen.  

Hajunkban az erő
Bármilyen színűre festhetjük a hajunkat, és bármilyen frizurát választunk is, mindig lesz folytatás és újítás a hajunkat illetően. Legyen az hosszú, vállig érő vagy rövid, a lényeg, hogy a frissen mosott, fénylő hajunkat semmire sem cserélnénk el. Még ha reggelente sokszor panaszkodunk is a rakoncátlan tincseinkre, valójában nagyon is szeretjük a hajkoronánkat. Mert benne lakozik az erőnk: ha sima, ha göndör, ha vékony szálú... Egyszerűen nőiessé tesz minket.

Smink
Eseményeken, ünnepségeken, de a szürke hétköznapokon is a legjobb barátunk a finom és leheletnyi smink. Nem kell tartanunk attól, hogy egy átbulizott éjszaka után valaki ujjal mutogatna ránk, hiszen mindig van a táskánkban egy szemceruza, szempillaspirál vagy egy púder és/vagy rúzs, amivel könnyen ráncba szedhetjük magunkat. Csábító tekintetet, ártatlan, szűzies arcokat és vad, szenvedélyes dámákat is könnyen faraghatunk magunkból, ha kinyitjuk a varázslatos sminkesdobozunkat. 

web-bannerek-hirlevel-02_0.jpg

Azok a bizonyos napok
A nehéz és fájdalmas menstruáció ellenére ezeken a napokon megengedjük magunknak a hisztit és a nassolást. Ilyenkor megkegyelmezünk magunknak, és nem sanyargatjuk a lelkünket. Igaz, tudnunk kell jól bánni a környezetünkkel is, de sokkal elnézőbbek vagyunk magunkkal szemben, mert tudjuk, hogy ez nekünk, ezekben a napokban kijár. Havi egyszer kényeztetés felsőfokon és slussz-passz.

Női lélek
Szeretjük a kedves szavakat, a bókokat, a megértést, az empátiát. Ilyenek vagyunk. Lágy és törékeny női lelkek. Szükségünk van a törődésre, a jó szóra, a biztatásra és az önbizalomra is. Szeretjük, ha a férfiak az idomaink mögött meglátják a lelkünket is. Hiszen a női léleknek nincsen párja. 

Férfiak
Lehet, ezért a legjobb nőnek lenni? Ha megtaláljuk azt a bizonyos férfit, a támaszt, a másik felünket, egyszerűen minden megváltozik körülöttünk. A nap is fényesebben ragyog, és a világra is halovány, rózsaszín köd ereszkedik. Azért, mert ti vagytok nekünk! S attól, hogy ilyen macsós, férfias, erős, védelmező férfiak vagytok, mi megtehetjük, hogy minden női gyengeségünket megtartsuk magunknak.

Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01.jpg