FIZESSE ELŐ AZ ÚJ NŐT!

KEDVENC MAGAZINJA MINDEN HÓNAPBAN HÁZHOZ JÖN!

elofizetes-belso.jpg

Ezentúl 76 oldalon jelenünk meg, még szebb köntösben. Előfizetőink +8 oldalt kapnak ugyanazért az árért, emellett részt vesznek AJÁNDÉKESŐNK sorsolásában. Aki új előfizetőt hoz, az szintén bekerül a sorsolásba!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 15,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk

Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

elofizetes-buborekok.jpg

Az ősz rendkívül színes évszak, s a nehézségek leküzdéséhez a magunk kis kincseivel, sok színes cikkel és írással szeretnénk hozzájárulni – és sok szép képpel. Ezért dúsítjuk fel nap mint nap a weboldalunkat új tartalmakkal. Naponta új írások jelennek meg rajta, amelyek változatosak, az érzelmekre hatnak és minden korosztályhoz szólnak.

Az ujno.sk és a nyomtatott Új Nő nem ugyanaz! Egyek vagyunk, mégis mások, más írásokkal, más megjelenéssel.

S ahhoz, hogy igazán megismerjenek bennünket, egyenest az oldalunkra kell kattintani, úgy válogatni a tartalmak között. Ezek a tartalmak megörökítik az ősz illatát, a madarak röptét, a női és férfi természet szépségét, de jó sztorikat is találhatunk, melyek mosolyra húzzák az ajkunkat. Olvassuk, szerkesszük együtt a weboldalunkat is. Várjuk ötleteiket, riportalany kerestetik!

Kattintsunk egyenest az ujno.sk-ra! Olyan jó lenne, ha visszatérnének azok az idők, mikor nem azokat az írásokat olvastuk, amik éppen szembejöttek velünk a Facebookon. Kicsit disztingváltunk, és mi válogattuk ki az olvasnivalónkat.

borito_1.jpg

hirlevel_web_banner_1_35.jpg

Új Nő csapata
Cookies