Az utóbbi idők egyik nagy meglepetése a szépség világában a The Ordinary. Először az interneten tarolt, s váltott ki hatalmas hisztériát. A titka?

Egy úttörő márka, amelyik nem vesz részt a nagy haszonhajhászásban – vagy ha igen, kíméletesen teszi.

the-ordinary-kezdo.jpg
A The Ordinary jelentése: normális (© The Ordinary)

Tudjuk, hogy a drogériás krémekben alig van hatóanyag, s ezért nem igazán hatásosak. A jobb hatásfok érdekében mélyebbre kell nyúlni a pénztárcánkba. Nem úgy az Ordinarynál! A márka klinikailag tesztelt hatóanyagokat kínál elképesztően kedvező árakon. Megjelenése a feje tetejére állította a kozmetikapiacot, hiszen C-vitamint, olajakat vagy peptideket rendelhetünk hihetetlenül alacsony áron.

A termék neve egyben a hatóanyag neve is. Egyszerű kis tubusaik és pipettás üvegcséik csodálatos szérumokat rejtenek, amelyekért ma százezrek rajonganak. Hogyan csinálják? Egyszerű: nem költenek csomagolásra, illatanyagokra – inkább a hatóanyagokra összpontosítanak. Kim Kardashiantól kezdve az összes szépségguru ezt használja. 

Többszáz eurós hatóanyagokat kínálnak 10 € alatti árakon!

A Caffeine Solution 5% + EGCG. Ez egy koffein tartalmú szemkörnyékápoló szérum, ami már a kávéimádat miatt is közel állhat a szívünkhöz. 

the-ordinary-caffeine.jpg
(© The Ordinary)

Granactive Retinoid 2% Emulsion Mivel a retinoid (vagyis az A-vitamin) alapvetően ránctalanító hatású anyag, az egész bőrkép egységesebb, élettel telibb lesz a használatától. Eredetileg a pattanások ellen találták fel, de észrevették, hogy simább lesz tőle a bőr (mindig csak 1 százalékos retinollal kezdjünk). Ami nagyon fontos a retinol alkalmazásakor, hogy a napfényvédelem kötelező, mert a bőr nagyon érzékeny lesz az UV-sugárzásra!

the-ordinary-granactive.jpg
(© The Ordinary)

Olajaik is szenzációsak – ár-érték arányban a legjobbak! Titok: az arcolaj előtt mindig használjunk arcpermetet, mert az olajat vízben fel kell oldani.

the-ordinary-olaj.jpg
(© cultbeauty.com)

A szérumokat 30 felett érdemes használni – a The Ordinary nagyágyúja a Niacinamide szérum. Ez a B3 vitamin, és kivételes a pórusösszehúzó hatása. Szérumot este ajánlatos használni, de akár nappal is a hidratáló mellett. Ha a retinolt este használjuk, reggel a niacinamide az ajánlatos, együtt ne használjuk őket.

the-ordinary-nia.jpg
(© The Ordinary)

elofizetes_uj_no_0.png

–varga–
Cookies