Ovális a divat! Az ovális forma jót tesz minden térnek, hát még egy bútornak! Ki akarna csupa szögletes és hegyes alakzat között élni? A kerek formák nőies lágyságot adnak a lakásnak. El sem tudok képzelni vonzóbb bútordarabot, mint a képen látható fürdőszobatükör. A dizájnbútorok tervezésében ezért ma a kerekítés az ász, az új forma emberivé teszi a kevésbé emberi (túl magas, túl steril) tereket. 

Képeinken egy felújított lakást láthatunk. A berendező, Mészáros András elmondta lapunknak: „Nagyon lerobbant (soha fel nem újított) állapotba kellett belelátni valamit.“ Végül a régit és újat ötvözte kiváló érzékkel, és igazi harmóniába olvadtak össze. A karakteres, francia halszálka tölgyfa parketta a régit képviseli, az íves formák visszaköszönése már modernebb gondolat. Nem tipikus megoldások és részletek kerültek bevetésre a helyiségekben. 

001_0.jpg

A konyha-étkező-nappali egy térben kapott helyet. A konyhabútort a többi bútorral, tükörrel együtt egy ügyes kezű asztalosmester készítette. Az egész lakásban visszaköszönnek a rejtett, lefelé irányított vagy a mennyezetet megvilágító sávok. A konyha-étkező-nappali területen spotvilágítással mindig hangulatosabb érzetet lehet elérni, amit jótékonyan kiegészítenek a csillárok... 
–néva–

01_111.jpg

02_119.jpg
Az egyedi, íves tükör finomságot ad az egyébként minimalista fürdőnek

03_106.jpg
A vendégháló mennyezetét rejtett világítás deríti. A tolóajtók mögött gardrób van

04_83.jpg
A vendégmosdót és a háztartási helyiséget homokszín vázas dobozelembe rejtette el a tervező

05_70.jpg
A háló egy gyönyörű, fabetétes burkolatú dolgozóban végződik. A bársony ágytámla végigfut a falon

07_40.jpg
A tágas előtér padlóján kézzel készített cementlap van

08_27.jpg

 

Az ívek az egész lakásban visszaköszönnek, legyen az bútorelem, falsarok vagy mennyezetrész

06_51.jpg
A nyitott gardrób, a tükör által elég fényt kap

A képeken látható csodás lakás tervezője és kivitelezője a www.projectma.hu

web-bannerek-hirlevel-01_6.jpg

Új Nő csapata