No, ne gondoljunk holmi habos-babos fodorkölteményekre, még ha ez is van a trendekben előírva!

A romantikus lelkek arról ismerszenek meg, hogy a nagy átlagfogyasztóval szemben ők a finomságot, lágyságot s vele együtt a visszafogottságot képviselik. Színekben, formákban, részletrafinériákban egyaránt. Álmodozóknak való képek következnek.

indito3.jpg

A fehér batisztruhák mintha csak meghosszabbított blúzok lennének. Zárt nyak, háromnegyedes, ráncolt ujj, mell alatti vágás. Ebben megegyeznek, ám díszítésük eltérő: azsúrhímzés, illetve csipkeszegő a variációs lehetőség.

feher-ruha_0.jpg

A régi korok szabásvonalai eleve romantikagyanúsak, ilyen például ez a pöttyfoltos nyári ruha a 30-as évekből. Matrózpulcsi újratöltve: apró mintás sállal nőcissé téve, melyen a bézs és a piros szívesen barátkozik egymással.

piros-mintas_0.jpg

Az időutazás halványkékkel és mogyoróval folytatódik, illetve színcsaládjaik árnyalataival. Maszkulin ing-nadrág pasztellben, illetve keleties ihletésű, de afrikai mintázatú tunika és kaprinadrág.

kek-ruha.jpg

A klasszikus szabású, téglavörös nadrágkosztüm szigorának jót tesz egy népies blúzocska. Csacska, bojtos csüngőivel romantikus széplelkünket is elárulja.

piros-ruha_0.jpg

Mórocz Szilvia

 

Kapcsolódó írásunk: Nyári nagyjelenés

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata