Gördülékeny és gyors időpont-egyeztetés, a páciensek türelemmel való meghallgatása, hangulatos és korszerűen felszerelt rendelők – ezek jellemzik a Dunaszerdahelyen található SAGAX Klinikát, melynek újonnan létrehozott rendelőiben a páciensek gyors foglalással, minimális várakozási idő után juthatnak szakszerű orvosi ellátáshoz. 

A SAGAX Klinika 2001 óta ismert a dunaszerdahelyi régióban. Több mint húsz évvel ezelőtt alapították, azzal a céllal, hogy egy modern és barátságos hangulatot árasztó egészségügyi intézményt hozzanak létre, ahol az orvosnak jut ideje a pácienseire. A klinika jelenleg a nőgyógyászat, a traumatológia, az ortopédia és a plasztikai-esztétikai sebészet területén nyújt egészségügyi ellátást, és valamennyi osztályán minimális várakozási idővel fogadja a kivizsgálásra jelentkezőket. 

sagax-kezdo.jpg

Szabad időpontok, alapos kivizsgálás és hatékony kezelés

A klinika fő filozófiája, hogy a betegekről magasan képzett, odaadó orvosok és ápolók gondoskodjanak, akik készek meghallgatni a pácienseiket, és megfelelő időt szánnak a vizsgálatokra. A tapasztalt szakemberekből álló csapat felkészülten várja, hogy a lehető legközelebbi időpontot találja meg az Ön számára, mind az öt ambuláns osztályon. A traumatológiai részleget MUDr. Peter Malinovský és MUDr. Alan Dostál vezeti. A plasztikai és esztétikai sebészetet MUDr. Jozef Fábry irányítja.

A nőgyógyászati osztály professzionális hozzáállását és diszkrétségét MUDr. Zsemlye Tóth Judit garantálja, az ortopédiai rendelőben pedig MUDr. Róbert Kollár felel azért, hogy a beteg mihamarabb visszakapja a fájdalommentes mozgás örömét. A fent említett osztályokhoz hasonlóan a nőgyógyászati ultrahang részleg is alapos kivizsgálást biztosít MUDr. Igor Slezáknak köszönhetően.

A korszerűen felszerelt rendelőkben dolgozó kiváló orvosok és a segítőkész személyzet tagjai olyan környezetet teremtenek, ahol a páciensek minimális várakozási időn belül bejuthatnak egy vizsgálatra.

Foglaljon időpontot még ma!

A teljes egészségügyi ellátást egy fedél alatt biztosító rendszer a betegek különböző egészségügyi intézmények közötti mozgását is jelentősen lecsökkenti. A páciensek így időt és pénzt spórolhatnak. A szakembereinkhez történő időpontfoglalás nagyon egyszerűen és gyorsan történik.

Elég, ha az érdeklődő telefonon felhívja a klinika recepcióját vagy kitölti a kapcsolatfelvételi űrlapot, illetve e-mailben is foglalhat magának időpontot. A SAGAX Klinikával kapcsolatos minden szükséges elérhetőség és egyéb fontos információ megtalálható a www.sagax.sk weboldalon.

sagax-belso.jpg

Tudta, hogy…?

A klinika nagy hangsúlyt fektet a stresszhelyzetek elkerülésére, és nyugalmas környezetet kínál nemcsak a betegeknek, hanem a kísérőik számára is.

A vizsgálat ideje alatt a pácienst kísérő személyek megpihenhetnek a klinika földszintjén található kávézóban, vásárolhatnak a jól felszerelt gyógyszertárban, illetve igénybe vehetik egyéb érdekes szolgáltatásainkat.

elofizetes_uj_no_0.png

Cookies