A ruha, az öltözék önkifejező és kommunikációs eszköz. Tetszeni akarunk, és ehhez a nyár nagyon is alkalmas. Lehet nőcisen, mégis mértékkel, arányokat betartva is. Ez utóbbihoz egy kicsi falu figyelemre méltó terei szolgáltak kulisszaként. Köszönjük, Kisudvarnok

01_83.jpg
Tűz van, babám! A falu címere a tűzoltókocsin... A klasszikus, fehér farmer minden nyár alapdarabja. Piros-fehér csíkos pólóblúzzal és tűzpiros szandállal viselve a feltűnően nőcis kategória befutója a szett. (Nadrág: Bershka, Felső: Red Valentino)

02_91.jpg
Minden szezonnak van slágerdarabja. Ez most a négyszögletű selyemsál. Az igényesek a Hermés-től szerzik be hernyóselyem kedvencüket. (Nadrág: Max&Co, Felső: Benetton)

03_83.jpg
Az eső elől a nádtető alá bújtunk! Törtfehér, piké szövésű, A vonalú kabátka rendhagyó, felkaron ráncolt ujjal. (H&M)

04_64.jpg
A kultúra modern háza előtt. Finomka részlet, fehér pólón domborzatos virágapplikáció. Hozzá tyúklábmintás kiskardigán, hogy jól látszódjék, és királykék pantalló, magas sarkú csónakcipő. (Blúz és kardigán: Zara, Nadrág: Max Mara)

05_53.jpg
Égszínkék, derékban vágott ingruha, finom csipkesávokkal a mellkasán. Derekán megköthető, ettől sziluettje szupernőies. (Mango)

06_38.jpg
Cseh Péter csallóközi keramikus parasztfigurája a kézben. Kislányosan bájos, virágfejmintás brokátruha, apró gallérral (Max Mara).

07_31.jpg
Piros is, velúr is, masnis is, platformos is: 12 centis tömény nőiesség! (Miu Miu)

08_21.jpg
A vérvörös Whitney bag! (Max Mara)

09_9.jpg
Az óvoda udvarán színcsáberő! Ilyen is létezik. A tűzpiros mágnesként vonzza mindenki tekintetét, legyen az egy egyszerű pamutkardigánon. Lakkos tűsarkún persze hatásosabb. Kék, sárga, fekete színek kontrasztjával társítva nagyvonalú látványt kapunk (Ruha: H&M)

Kapcsolódó írásunk: Divat KISUDVARNOKBAN

web-bannerek-hirlevel-01_2.jpg

Új Nő csapata