Az idei őszi-téli szezon legnagyobb slágerei tagadhatatlanul a szőrös kiegészítők. Megjelennek kifutókon, street style képeken és természetesen rengeteg üzlet polcain is.

Számtalan fazont találhatunk, amelyek közül kedvünk és ízlésünk szerint válogathatunk. Lehet színes és merész, egyszínű és visszafogott, a siker garantált!

szoros-kezdo.jpg

Ősz végén már nagyon tudunk fázni: jöhetnek a legvastagabb kabátok és kötött pulcsik, amit csak találunk a szekrény mélyén! Azonban a kiegészítők és frappáns kis részletek ilyenkor sem elhagyhatók: jöjjenek bátran a szőrös gombócok!

szoros-1.jpg

A bundás sálak és sapkák alapnak számítanak ilyen hideg időben. A szőrös stílus azonban extrémebb helyeken is megjelenhet: ki gondolt eddig például a cipőfűzőre, vagy a fülbevalón logó pamacsokra? A fülvédőkről pedig nem is teszünk említést – imádjuk őket amiatt, hogy úgy védi füleinket, mint egy sapka, mégsem kell a levétele után azonnal hajat formázni! És persze hihetetlen aranyosak is...

szoros-2.jpg

Az elegáns stílusból sem kell kizárnunk a pomponokat. Megjelenhet magassarkún és karkötőn, de sima szőr formájában hihetetlenül feldobja a leghétköznapibb táskát is. A kabát gallérjára hajtva nyakunkat pedig úgy érezhetjük, mintha körbeölelne minket a puha szőrme.

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies