2023.már.7.
Legendás lovak
A magyarok ősei is lovakon érkeztek a Kárpát-medencébe, és portyázásaik során a lovak hátán hódították meg egész Európát. Néhány legendás lovat gyűjtöttünk össze olvasóinknak!
Legendás lovak
2022.dec.20.
Emberek az embertelenségben
A karácsonyi ünnepkörhöz is számos történet és anekdota kapcsolódik, köztük a legismertebb (és legaktuálisabb) az, amikor 1914 karácsonyán a nyugati fronton a szembenálló felek az ünnep apropóján előmásztak a lövészárkokból, hogy együtt ünnepeljenek.
Emberek az embertelenségben
2022.aug.1.
A körkép
Az Ópusztaszer név, bármilyen veretesen hangozzék is, mindössze 1974-től ismeretes. Ha legenda, ha nem, szép hinni benne, hogy ezen a helyen, a történelmi Magyarország kellős közepén gyűlésezett Árpád vezér hű embereivel.
A körkép
2022.ápr.21.
Sisi
Ő a leghíresebb bajor hercegnő! Láttuk már bájos mesefiguraként Disney-hercegnőkre hajazó kalandokba keveredve. Romy Schneider alakításában elragadó, életvidám, ugyanakkor felelősségteljes nő. De milyen lehetett valójában a leghíresebb bajor hercegnő, Sisi?
Sisi
2021.okt.12.
A vibrátoros kúra
Gondolná az ember, hogy az első fallosz formájú dildó még szinte a kőkorból származik? Régen mit értettek vibrátoros kúrán, és melyek ma a legnépszerűbb vibrátorok?
A vibrátoros kúra
Cookies