A szerelem a leggyönyörűbb dolog a világon, ez nem vitás. Ha felhőtlenül boldogok vagyunk, azt legszívesebben világgá kürtölnénk. Tulajdonképpen manapság meg is tesszük, hiszen elég néhány közös szelfit lőnünk, amit feltöltünk az Instára vagy a Facebookra, és máris láthatja boldog-boldogtalan, hogy mennyire szerencsések vagyunk. De tényleg mindent látnia kell a nagyérdeműnek? 

Nyilvános csókcsata
Ha eltalál minket Ámor nyila, akkor normális, hogy teljesen másként észleljük a külvilágot. Ez azonban nem azt jelenti, hogy újdonsült szerelmünkkel mások szeme láttára kell heves csókolózásba kezdenünk. Bármennyire szeretjük is a másikat, ezek az intim pillanatok csak két emberre tartoznak. Nem a barátokra, ismerősökre, sem az utcán járó-kelő emberekre. Ha szeretjük a párunkat, otthon, a négy fal között is szeretjük őt, amikor nem lát minket senki.

Mézesmázos közösségi háló
Egy idő után minden ismerősödnek elege lesz abból, hogy nem lát mást az Instagramodon, csak téged és a nagy Ő-t. Aki szeret és ismer téged, az biztosan örül a boldogságodnak, de a rengeteg fotó, amit virágcsokrokról és a plüssökről posztolsz; a hashtegek meg a szívemotikonok egy idő után mind unalmassá, sőt egyenesen irritálóvá válnak. A szingli ismerőseid pedig még idő előtt kikövetnek téged... 

par.jpg

Egy téma van csak:
Ő!
Ahogy a virtuális életedben, úgy a mindennapjaidban is korlátozódik a beszédtémák száma, amikor a barátnőiddel lógsz, már ha egyáltalán szakítasz rájuk időt a nagy szerelem mellett. Ne hagyd, hogy a nagy lamúr olyannyira elterelje a figyelmedet, hogy már a szeretteid mondandójára sem tudsz odafigyelni. 

Nem tudtok elszakadni egymástól
Normális, hogy a párok a kapcsolatuk legelején alig bírják elengedni egymás kezét, de ne tegyetek úgy, mintha a külvilág teljesen megszűnt volna létezni a számotokra. A barátnőknek, haveroknak szükségük van rátok, és higgyétek el, minél több időt töltötök a kedvesetek nélkül, annál nagyobb lesz az öröm, ha újra látjátok egymást. 

A párkapcsolat pszichológust varázsol belőled
Amint megtalálod életed párját, valamiért úgy érzed, a világ összes tudása a fejedbe szállt, s úgy kezdesz viselkedni a haverjaid és a barátnőid körében, mint egy igazi terapeuta. A szingli ismerősökre ezzel csak a frászt hozod! Azért, mert szerelmes vagy, még nem jelenti azt, hogy mindenkit el fogsz tudni látni párkapcsolati tanácsokkal...

Dunai Mira