Virágminta a divat! Ezerféle variánsa derít jókedvre, jelzi, hogy a napocskás jó idő megvonhatatlanul a miénk. Van, aki a sűrűn telehintett kelmét szereti, van, aki a népies ornamentikába „font” virágsort. Mások a diszkrétebben, imitt-amott felbukkanó növényi részeket. A sor a szerény, pici virágfejecskékkel kezdődik, és az egészen túlburjánzó fantázianövények birodalmáig tart. Almafák és cseresznyefák között kutattuk a tökéletes virágszirom titkát.

Babakék ráncolt szoknya stilizált fehér virágfejekkel. (Felső: New Yorker, Szoknya: Miu Miu)

viragozon-kezdo.jpg

Klasszikus rózsamotívum a piros és a ciklámen színeiben, padlizsánbarna levelekkel. Gül baba is megirigyelné! A puffos ujjas, derékhangsúlyos, kebelvillantós ruha a dívás gardrób bajnoka. (Ruha: Orsay, táska: Miu Miu, cipő: Lee Cooper)

viragozon-rozsazsin.jpg

A tavaszi-nyári trend találkozik a steppelt, vesszőfonott kézitáskában. Átvetve a mellkason is hordható, de nőcisen is kézben ringatva, szóval igazán trendi. Izgalmas házasság. (Táska: Miu Miu)

viragozon-taska.jpg

Sonkaujjas fehér blúz gyöngydísszel a gallérján. (Felső: Simone Rocha, H&M)

viragozon-sonkaujjas.jpg

Csupafodor romantika. (New Yorker)

viragozon-csipke.jpg

Égszínkék velúrszandál kényelmes tömbsarokkal. Ezzel minden tavaszi ruha remekül kiegészül, szóval „mindentudó” darab. (Cipő: Miu Miu)

viragozon-cipo.jpg

Barackszín ingruha emeletesen ráncolt szoknyával, kontrasztos orchideamintákkal. (Ruha: La Double J)

viragozon-barackszin.jpg

Kakukktojás a sorban... Akarom mondani, nem is  tojás, hanem tyúk és kakas... Vidám baromfimotívumok a „homokóraruhán”, melyektől extra hatást kap. A legszebb ruha, ami az ökoéletet népszerűsíti. (Ruha: Dolce & Gabbana)

viragozon-tyukos.jpg

viragozon-tyukos-kozeli.jpg

Pici, diszkrét, ismétlődő levélminta az empire szabású ruhán. Szelídeknek való. (Ruha: Answear Lab)

viragozon-apromintas.jpg

• Modell: Nagy Franciska (Tárnok) • Helyszín: A várkonyi gyümölcsös • Fotó: Dömötör Ede

minden_reggel_ujno.sk_365.png

Cookies