Összeállításunkban a fenntartható divat jegyében nemet mondtunk a „fast fashion“ divatmárkáknak – és a használtruha-kereskedéseket céloztuk meg (modabazar.sk). Igazán színes tavaszi szetteket  sikerült kifognunk. 

Szexiskedésnek megteszi egy csipke melltartót villantó tülltop. A szett igazi ásza persze a csíkos, A vonalú rakott szoknya.

zero-waste-divat_kezdo.jpg

Selyemtől a farmerig ilyenkor minden játékelem bevethető. Öltözzünk színesen, játékosan, bohém nőcisen, energikusan, életigenlést kiáltva! 

Kincsvadászatunkat a zero waste, vagyis a hulladékmentesség jelszavával indítottuk, a használtruhákat fedeztük fel.

Szem előtt tartottuk, hogy most mindent felvehetünk, ami bőrt villant, vagy megmozgatja a fantáziánkat: ingruha, maxinadrág, minipóló, pörgős szoknya... A kontrasztoktól az ember lánya igencsak szemrevaló lesz, ha épp úgy kívánja. A neglizsé stílus bájos eleme a rokokó kárpitok mintáját előcsalogató ingruha – igazi trendi darab a pásztorjelenetekkel és a gallérhímzéssel. Most épp farmersorthoz köntösként viseljük.

zero-waste-divat-rokoko.jpg

zero-waste-divat-rokoko-2.jpg

Fekete-fehér csíkos nadrágunk további extrája az oldalslicc és a kis fodros sáv. Piros papucs, táska és rúzs a megfelelő kiegészítés.

zero-waste-divat-csikos-nadrag.jpg

Új trendkedvenc tűnik fel a divat égboltján: szandál helyett papucs tömbsarkakon.

zero-waste-divat-cipo.jpg

Laza kis szabadnapos, farmeres, croptopos szerkó, mondjuk, egy DAC-mérkőzés megtekintéséhez. Hogy kompatibilisek legyünk, a citromsárga retikül lehet a kulcsdarab.

zero-waste-divat-farmer.jpg

Laza napsárga ruha – akár elegánsabb alkalmakra is.

zero-waste-divat-sarga-ruha.jpg

• Ruhák és szettek: modabazar.sk • Helyszín: DAC Akadémia, Dunaszerdahely • Modell: Csicsai Kinga (Nagylúcs) • Fényképezte: Dömötör Ede

hirlevel_web_banner_2_483.jpg

Cookies