Egyre több a válás, anyukák maradnak egyedül a gyerekeikkel. Van, aki nem is keres társat, és van, aki azonnal randizni kezd, mert hiszi, hogy érdemes arra, hogy értékes kapcsolatban élhessen.

Szakemberek azt tanácsolják, hogy ne merüljünk el az önsajnálatban, hanem kezdjük újra a társkeresést. Egyet azonban nem árt szem előtt tartani. A válások 70 százalékát a nők kezdeményezik.

apakkal_randizni_kezdo.jpg

Az elvált vagy egyedülálló nők zöme olyan férfiakkal randizik, akiket elhagyott a feleségük. Ők általában ezt sérelemként élik meg, s emiatt elég gyanakvóak. Hisz nemrég kirakták, s most megint egy ugyanolyan nőnemű egyeddel randizik, mint aki őt kirakta.

A nő sokszor reménykedve, pozitív érzésekkel megy a találkozókra, a férfit azonban végig kísérti a gondolat, hogy „Lehet, hogy neked sem felelek meg. Hisz ugyanazt tetted az exeddel, amit velem tett a volt feleségem”.

Beszélgetések, csendek, vallomások kellenek, mire kiderülhet, jó-e nekünk az, akivel éppen randizunk.

Az is fontos szempont lehet, hogy magunknak keresünk párt, s nem a gyerekünknek apát. (Apja már van neki.) Próbálkozzunk, ne adjuk fel, s reménykedjünk, ha olyan férfira találunk, aki vállalja a felelősséget azért is, hogy szétment a párjával.

minden_reggel_ujno.sk.png

–varga–
Cookies